Αναστασία Τουρούτογλου

Ο John Awesome (ούτε θέλουμε να φανταστούμε πόσα πειράγματα θα του γίνονταν στο σχολείο με αυτό το επώνυμο) και η Nydia Hernandez θέλανε τις φωτογραφίες του αρραβώνα τους να έχουν φόντο τα δάση της Καλιφόρνια. Κι έτσι, πήγαν στο Jim Canyon με τη φωτογράφο Janet Wheeland και άρχισαν να τραβάνε.

Ως εδώ όλα καλά, μόνο που στα δάση εκεί πέρα δεν ήταν μόνοι: από απόσταση, τους παρατηρούσαν και κάτι τύποι με βαμμένα πρόσωπα, που έμοιαζαν με πτώματα. Θα μπορούσε ομολογουμένως να είναι η αρχή ενός ακόμα από τα μυριάδες φιλμ τρόμου όπου κάτι κακό καταδιώκει ένα ζευγάρι κάπου στα αμερικάνικα δάση, αν δεν επρόκειτο για τη black metal μπάντα Coldvoid (σ.σ.: προσοχή στην ορθογραφία, δεν πρόκειται για τους Ιταλούς Cold Void, αλλά για ένα νέο καλιφορνέζικο συγκρότημα), η οποία είχε πάει στο ίδιο δάσος για να τραβήξει promo φωτογραφίες, θέλοντας να εκμεταλλευτεί την πανσέληνο εκείνης της βραδιάς.

Για να μην τα πολυλογούμε, το ευτυχισμένο ζεύγος και οι Coldvoid, αποφάσισαν να ...φωτογραφηθούν μαζί! «Super nice people», σχολίασε μάλιστα ο John Awesome, που εξήγησε ότι ήταν μια απόφαση την οποία πήραν επί τόπου, βρίσκοντας πως θα έχει πλάκα. Φεύγοντας μάλιστα, πήραν κι ένα demo των Coldvoid, οι οποίοι προετοιμάζονται αυτό το διάστημα για την πρώτη τους κυκλοφορία.

Τώρα, δεν ξέρουμε αν θα μεγαλώσουν τα παιδιά τους με καλό black metal, πάντως οι Coldvoid τέτοιο promo, ούτε στον ύπνο τους: με το που άρχισε να σκάει η είδηση, οι φωτογραφίες είχαν πάνω από 600.000 επισκέψεις στο Imgur.

{youtube}b1rOrOgwYzU{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured