Αναστασία Τουρούτογλου

Πίσω στο 2000, οι Lambchop από το Τενεσί ήταν σε όλα τα μουσικά περιοδικά, με πολλούς να θεωρούν ότι είχαν βγάλει ένα από τα άλμπουμ της χρονιάς με το Nixon -το οποίο έχει έκτοτε συμπεριληφθεί και στο επιδραστικό βιβλίο 1001 Albums You Must Hear Before You Die. Εκείνη την εποχή, ο «εγκέφαλός» τους Kurt Wagner ήταν ταγμένος σε alternative country διαδρομές, που εξερευνούσαν τη σχέση της παραδοσιακής μουσικής των λευκών αποίκων των Η.Π.Α. με είδη σαν τη soul, το post-rock, ακόμα και το lounge.

Από τότε κύλησαν 16 χρόνια και ομολογουμένως οι Lambchop δεν κατάφεραν να φτάσουν ξανά σε τέτοιο επίπεδο δημοσιότητας, παρέμειναν όμως ανήσυχοι και εξερευνητές των ορίων, όπως δείχνει και το ολοκαίνουριο single τους "NIV".

Το "NIV" προλογίζει το νέο τους άλμπουμ FLOTUS (For Love Often Turns Us Still), το οποίο θα βγει στις 4 Νοεμβρίου από τη City Slang και θα υποστηριχτεί με μια μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία, που αναμένεται να ξεκινήσει τον Ιανουάριο 2017. Όπως μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, το ενδιαφέρον του Wagner έχει πλέον μετατοπιστεί προς το χιπ χοπ και το σύγχρονο R'n'B.

{youtube}XsYY6xdJ8Bk{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured