Αναστασία Τουρούτογλου

Άλλες χρονιές μπορεί να σας ευχόμασταν και «καλές διακοπές», μαζί με τον «καλό μήνα», πλέον όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι. Και δεν έχει να κάνει μόνο με τις αλλαγές στο πώς κινείται η μουσική βιομηχανία, μα και με τις ιδιαίτερες συνθήκες στη χώρα μας: δεν πρέπει να ξεχνάμε, στα δύσκολα αυτά χρόνια, ότι σε αρκετούς συνάνθρωπούς μας δεν περισσεύουν πια τα χρήματα για να απομακρυνθούν από την Αθήνα, οπότε το ίντερνετ αποκτά (και) χαρακτήρα εναλλακτικού μέσου «διαφυγής».

Το Avopolis λοιπόν θα μείνει όλον τον μήνα κοντά σας, με καθημερινές ανανεώσεις όσον αφορά την ειδησεογραφία και με σποραδικές δημοσιεύσεις συνεντεύξεων και ανταποκρίσεων, αναλόγως με το τι θα προκύπτει. Οι δισκοκριτικές θα επιστρέψουν Δευτέρα 22 Αυγούστου, όταν και ξαναμπαίνουμε σε πλήρη λειτουργία για τη νέα σαιζόν 2016-2017, ενώ οι στήλες θα επανέλθουν τον Σεπτέμβρη.

Μέσα επίσης στον Αύγουστο θα βγει το νέο τεύχος του Sonik, αφιερωμένο στον μισό αιώνα παρουσίας της ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα. Περισσότερες πληροφορίες, σύντομα!

Stay tuned και μην ξεχνάτε να τιμάτε και τα φρέσκα καλοκαιρινά hits, σαν το παρακάτω.

{youtube}SjfspM5sDIA{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured