Αναστασία Τουρούτογλου

Λάτρης των γρήγορων αυτοκινήτων, ο Eddie Van Halen πήγαινε πριν λίγο καιρό σε ένα δοκιμαστικό test drive στο οποίο τον είχε καλέσει η Audi, παρέα με τη σύζυγό του Janie. Είχαν πάρει τη δική της Mercedes-Benz ML63 AMG μα οδηγουσε εκείνος. Και λίγο επειδή βαρέθηκαν την απόσταση, λίγο γιατί το ζήταγε ο οργανισμός του, πάτησε το γκάζι και δεν το άφησε.

Όπως συχνά βλέπουμε στις αμερικάνικες ταινίες -και μάλλον συμβαίνει και στην πραγματικότητα- δεν άργησε να φανεί το γνωστό περιπολικό και να ακουστεί η γνωστή ντουντούκα, που καλούσε το όχημα να σταματήσει κτλ. Το ζεύγος Van Halen υπάκουσε και ο αστυνομικός τους έκοψε κλήση για υπερβολική ταχύτητα.

Όταν όμως ο Eddie Van Halen γύρισε σπίτι του, βρήκε στην αλληλογραφία του την κλήση διαγραμμένη και ένα γράμμα να τη συνοδεύει, από τον προϊστάμενο αξιωματικό του αστυνόμου που τους είχε σταματήσει, ο οποίος ήταν προφανώς fan των Van Halen. Για να μην το κουράζουμε, το κλου ήταν ότι στον Eddie Van Halen, δεν κόβεις κλήσεις...

Την ιστορία διηγήθηκε ο ίδιος ο Van Halen στην πρόσφατη συνέντευξή του στο αμερικάνικο περιοδικό Car And Driver. Και δεν ορκίστηκε πως δεν θα ξαναπατήσει το γκάζι, τώρα που πήρε και μια ολοκαίνουργια Porsche 911 GT3.

Για να μη λέμε ότι «μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά»...

{youtube}Y-IUB62zDlA{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured