Αναστασία Τουρούτογλου

Αυτές τις μέρες τελείωσε το σόλο άλμπουμ του, ανακοίνωσε ο Billy Corgan στους fans, μέσω ενός βίντεο που πόσταρε στην επίσημη σελίδα των Smashing Pumpkins στο Facebook. Ημερομηνία κυκλοφορίας, βέβαια, δεν υπάρχει ακόμα -στο «κοντινό μέλλον», λέει.

Στήνει επίσης μια καινούρια μπάντα γύρω του (ανώνυμη για την ώρα), στην οποία σίγουρα εμπλέκεται ο νυν κιθαρίστας των Smashing Pumpkins, Jeff Schroeder, μαζί με τον Jack Bates, τον οποίον έχουμε δει στο παρελθόν ως μπασίστα μαζί τους. «Πιθανότατα» στο όλο project να εμπλακούν και παλιότεροι συνεργάτες των alternative Κολοκύθων, σαν τη Linda Strawberry και την Katie Cole.

Οι οπαδοί βέβαια των Pumpkins -όσοι έχουν απομείνει, τέλος πάντων- δεν πολυσκοτίζονται για όλα τούτα, με τη μπάντα τους καίει περισσότερο τι θα γίνει. Και ο Corgan μάλλον το ξέρει, οπότε είχε νέα και προς αυτήν την κατεύθυνση: «θα είναι ενδιαφέρον», τάζει, «συμβαίνουν κάποια μεγάλα πράγματα, οπότε κάνουμε σχέδια».

Τελευταίο μέχρι στιγμής άλμπουμ τους ήταν το Monuments To An Elegy του 2014, το οποίο σημείωσε τις χειρότερες επιδόσεις της ιστορίας των Pumpkins στα charts (#33 στις Η.Π.Α., #59 στη Βρετανία). Ούτε και στον Ανδρέα Κύρκο είχε αρέσει: «εξατμίζεται ακόμα και στα αυτιά των πιο ορκισμένων αμετανόητων», έγραψε μεταξύ άλλων. Θυμηθείτε τα, με ένα κλικ εδώ.

{youtube}NOG3eus4ZSo{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured