Αναστασία Τουρούτογλου

Τζάμπα και άδικα φαίνεται πως περιμένουν οι πιο πιστοί φανς των Oasis την επανένωση του συγκροτήματος. Η αλήθεια είναι πως ο Noel Gallagher, o oποίος άλλωστε είναι και εκείνος που μιλάει πολύ συχνότερα από τον Liam, είχε αποκλείσει το reunion, αλλά από την άλλη το γεγονός και μόνο ότι πλέον συζητούσε για το θέμα ανοιχτά άφηνε κάποιες υποσχέσεις.

Αυτή τη φορά ο Noel αποκάλυψε ότι σκέφτεται να δώσει κάποιες συναυλίες μόνος του, στις οποίες θα παίξει σχεδόν αποκλειστικά κομμάτια των Oasis, αποκλείοντας ταυτόχρονα την περίπτωση να τα ξαναβρεί με τον αδελφό του και να ανέβουν και πάλι παρέα στη σκηνή.

Μάλιστα, ο κιθαρίστας του γκρουπ από το Μάντσεστερ έδωσε και μία πολύ ξεκάθαρη εξήγηση γι' αυτό, λέγοντας ότι οι σχέσεις με τον αδελφό του είναι ακόμα πολύ κακές, αν και δεν θέλησε να αποκαλύψει ποιός ήταν ο λόγος που το συγκρότημα οδηγήθηκε στην οριστική διάλυση το 2009.

«Ο Liam είναι ακόμα πολύ θυμωμένος. Δεν είναι καθόλου κουλ με το όλο θέμα και κάνει δύσκολα τα πιο εύκολα πράγματα,» είπε ο Gallagher. Nα καταλάβουμε λοιπόν ότι ο ίδιος θέλει και συναντάει εμπόδια από την άλλη μεριά;

{youtube}r8OipmKFDeM{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured