Αναστασία Τουρούτογλου

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο frontman των Megadeth, Dave Mustaine, κάνει πολιτικές τοποθετήσεις.

Αρκετοί ίσως θυμούνται την καταπληκτική ατάκα που είχε ξεστομίσει το 2012, όταν λίγο πριν από την τότε εκλογική αναμέτρηση στις Η.Π.Α., είχε πει ότι ο Barack Obama δεν θα έπρεπε να διεκδικεί την Προεδρία καθώς δεν γεννήθηκε την Αμερική.

Κι επειδή λίγο -πολύ όλοι έχουν πάρει χαμπάρι ότι οι δηλώσεις του έχουν ζουμί, σε πρόσφατη συνέντευξη του ρωτήθηκε για το πως βλέπει τους τωρινούς υποψήφιους για την κεντρική θέση στο Οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου. Και εκεί o Mustaine είπε την ιδέα, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, θα λύσει αρκετά από τα πολιτικά ζητήματα της Αμερικής.

Ο τραγουδιστής των Megadeth είπε πως «Δεν θα ήθελα να φανεί ότι υποστηρίζω κάποιον συγκεκριμένο γιατί πραγματικά δεν το κάνω, αν και μικρή σημασία θα είχε έτσι κι αλλιώς. Αυτό που πιστεύω όμως είναι ότι πρέπει το κράτος να κάνει όλους τους πολιτικούς να δουλεύουν δωρεάν και τότε θα φαινόταν ποιός αγαπάει πραγματικά την Αμερική. Γιατί αυτή τη στιγμή αυτοί οι τύποι πληρώνονται τους μισθούς μιας ζωής, οπότε θα υπόσχονταν το οτιδήποτε για να πάρουν τη δουλειά».

Τέλος ο Mustaine τα έβαλε και με όσους είναι υπευθύνοι για τις καμπάνιες των υποψηφίων, λέγοντας ότι είναι νέα, έξυπνα μυαλά που δεν καταλαβαίνουν τι κρύβεται από πίσω...

{youtube}bK95lWHl7js{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured