Αναστασία Τουρούτογλου

Τις τελευταίες ημέρες, συγκεκριμένα από την Παρασκευή 25 Μαρτίου, κανάλια, εφημερίδες και sites ασχολούνται με το γεγονός ότι οι Rolling Stones έσπασαν το ...φράγμα, πατώντας το πόδι τους στην Κούβα για μία ιστορική συναυλία στη νησιωτική χώρα.

Μετά την διπλωματική επίσκεψη και του Barack Obama στην Αβάνα, την ίδια πάνω κάτω περίοδο, η συγκεκριμένη συναυλία θεωρήθηκε ως μία ακόμα κίνηση γεφύρωσης των σχέσεων ανάμεσα στην Κούβα και τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Κι εκεί που οι Stones έκαναν κι αυτοί ό,τι περνούσε από το χέρι τους προκειμένου να υπερτονίσουν την σημασία του συγκεκριμένου live έρχονται οι Manic Street Preachers για να τους κλέψουν την δόξα.

Το συγκρότημα από την Ουαλία, έτσι απλά, με ένα tweet υπενθύμισε σε όλους εχθές ότι ήταν εκείνο που το 2001 έγινε η πρώτη μεγάλη Δυτική μπάντα που επισκέφθηκε την Κούβα για μία δωρεαν συναυλία. Συγκεκριμένα οι Manics έγραψαν στο Twitter «Είδα ένα παράξενο όνειρο χθες βράδυ. Έδινα λέει δωρεάν συναυλία στο Karl Marx Theatre της Αβάνας, στην Κούβα πριν από 15 χρόνια!!!!».

Μπορεί βέβαια η δική τους συναυλία να μην πήρε την διάσταση που πήρε το live των Stones, οι οποίοι την Παρασκευή έπαιξαν μπροστά σε 500 χιλιάδες κόσμου, όμως το σωστό πρέπει να λέγεται.

{youtube}K_G_R_1gMfc{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured