Αναστασία Τουρούτογλου

Λίγες μόνο ημέρες μετά τον θάνατου ενός από τους πιο διάσημους παραγωγούς που πέρασαν ποτέ από την ιστορία της παγκόσμιας μουσικής ή απλώς του «5ου Beatle», όπως συνήθιζαν να τον αποκαλούν εξαιτίας της πολύ στενής συνεργασίας του με τα Σκαθάρια, ένα ντοκιμαντέρ για την δουλειά του βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Το '"Soundbreaking: Stories From the Cutting Edge of Recorded Music" δουλευότανε 5 ολόκληρα χρόνια από τον ίδιο τον George Martin και τον γιο του, Giles, και σε αυτό συμμετέχουν συνολικά 150 καλλιτέχνες με τους οποίους ο Martin συνεργάστηκε στην πλούσια μουσική πορεία του.

Η μίνι σειρά - ντοκιμαντέρ αποτελείται από 8 επεισόδια, με τα δύο πρώτα να κάνουν πρεμιέρα χθες στο SXSW. Όσο για την συνέχεια είναι άγνωστο που ακριβώς θα την δούμε, καθώς η προβολή είχε αρχικά προγραμματιστεί για τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες των Jeff Dupre και Maro Chermayeff σύντομα θα δούμε στις οθόνες μας συνεντεύξεις από τους Paul McCartney, Tom Petty, Dave Grohl, Questlove, Bon Iver, Beck, BB King, Joni Mitchell, Debbie Harry και πολλών ακόμα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες και οι Brian Eno, Nile Rodgers και Quincy Jones θα μιλήσουν για τον διάσημο παραγωγό σε κάποιο από τα επόμενα επεισόδια.

{youtube}hUdPVdLK8MQ{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured