Αναστασία Τουρούτογλου

Φαίνεται ότι 22 χρόνια μετά το "Second Coming" του 1994 οι Stone Roses αποφάσισαν να ξαναμπούν στο στούντιο.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν νέες πληροφορίες που κάνουν εδώ και δύο μέρες τον γύρο του ίντερνετ, σε ένα timing που είναι σίγουρα καλό: το συγκρότημα ετοιμάζεται να φύγει το καλοκαίρι για περιοδεία με πολλούς σταθμούς σε όλη την Αγγλία και τέσσερις πολύ μεγάλες εμφανίσεις στο  Manchester's Etihad Stadium.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα τους, πάντως, τη Μεγάλη Βρετανία γίνεται κακός χαμός αφού όλες οι - όχι και τόσο έγκυρες για να λέμε και του στραβού το δίκιο - εφημερίδες της χώρας, ανάμεσα τους και οι Sun και Μirror, έχουν τεράστια ρεπορτάζ, επικαλούμενες άγνωστες πηγές, που επιβεβαιώνουν ότι το γκρουπ έχει επιστρέψει ενθουσιασμένο στο στούντιο και ηχογραφεί ήδη το τρίτο του άλμπουμ.

Το ίδιο το συγκρότημα δεν έχει επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει τίποτα ενώ αυτή είναι η δεύτερη φορά που κάποια αντίστοιχη φήμη κάνει τον γύρο του κόσμου. Το 2013 ο μπασίστας του συγκροτήματος είχε πει πως εκείνος, ο Ian Brown και τα άλλα παιδιά είχαν δοκιμάσει κάτι ακόρντα και στην γεννέτειρα τους ξέσπασε πανικός.

{youtube}EcpbGeyPUD8{/youtube}



 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured