Αναστασία Τουρούτογλου

Οι Radiohead επιστρέφουν με νέο δίσκο και όλοι τους οι φανς στον πλανήτη ψάχνουν με αγωνία τα σημάδια που θα τους αποκαλύψουν την ημερομηνία κυκλοφορίας του άλμπουμ και οποιοδήποτε άλλο σχετικό στοιχείο μπορούν να βρουν διαθέσιμο.

Οπότε δεν είναι παράλογο που εχθές το μεσημέρι, όταν το συγκρότημα ανακοίνωσε μέσω Τwitter μερικές ακόμα ημερομηνίες για ζωντανές εμφανίσεις, να γίνει κακός χαμός. Κι αυτό γιατί οι Radiohead δεν αρκέστηκαν στο να γράψουν απλά ένα tweet με τους νέους σταθμούς της περιοδείας τους, αλλά ανέβασαν μαζί με μία φωτογραφία με ένα αφαιρετικό σχέδιο και από πάνω το όνομα του γκρουπ.

Λίγη ώρα αργότερα η ίδια φωτογραφία έγινε profile pic στην επίσημη σελίδα του συγκροτήματος στο Facebook οπότε τα συμπεράσματα ήταν ακαριαία: όλοι θεωρούν ότι αυτό θα είναι το εξώφυλλο του νέου δίσκου που κυκλοφορεί ...κανείς δεν ξέρει ακόμα το πότε.

Πάντως ο κιθαρίστας του γκρουπ, Johnny Greenwood, επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι το μεγαλύτερο μέρος των ηχογραφήσεων έχει ολοκληρωθεί και οι Radiohead ελπίζουν πως θα είναι έτοιμοι για την κυκλοφορία μέσα στο 2016.

CdhHZi4XEAE4us1.jpg

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured