Αναστασία Τουρούτογλου

To σύνηθες (και λογικό) είναι όταν κάποιος φεύγει από τη ζωή οι φίλοι, οι κοντινοί του άνθρωποι και οι συνεργάτες του να εκφράζουν την λύπη τους, στέλνοντας από λουλούδια μέχρι δημόσια μηνύματα.

Ο Marily Manson κατάφερε με την αμφιλεγόμενη περσόνα του να καταρρίψει ακόμη και αυτό. Γιατί πρώην συνεργάτης του βγήκε πρόσφατα στο Facebook και ευχήθηκε τα... χειρότερα στον διάσημο καλλιτέχνη ενώ αυτός χαίρει, φυσικά, άκρας υγείας.

Με αφορμή τους πρόσφατους θανάτους του David Bowie και του Lemmy Kilmister, o πρώην συνεργάτης του Manson Stephen Bier, γνωστός και με το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο Madonna Wayne Gacy, έγραψε σε ποστ του στο Facebook ότι το καλύτερο πράγμα που έχει να κάνει ο πρώην φίλος του για να εξασφαλίσει την αθανασία είναι «να φυτέψει μία σφαίρα στο κεφάλι του».

Και σα να μην έφτανε αυτό συνέχισε στο ίδιο ωραίο κλίμα λέγοντας πως «Απ' ό,τι φαίνεται το κλισέ που θέλει μόνο τους καλούς να πεθαίνουν νωρίς αν είναι πέρα για πέρα αληθινό» και κατέληξε ότι δεν βλέπει την ώρα να χορέψει πάνω στον τάφο του. Βαρύ.

Ο Bier ήταν ο κιμπορντίστας του Manson από το 1989 έως το 2007, μέχρι που πιάστηκε μαλλί με μαλλί για την μοιρασία στα κέρδη του γκρουπ κατά την διάρκεια περιοδείας. Το όλο στόρυ είχε καταλήξει τότε στα δικαστήρια με αμοιβαίες μηνύσεις.


{youtube}XkKulSH2nNc{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured