Αναστασία Τουρούτογλου

Μία από τις πιο πολυαναμενόμενες μουσικές κυκλοφορίες του 2016 είναι ο επερχόμενος δίσκος της PJ Harvey, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα βρίσκεται στα χέρια μας στις 15 Απριλίου.

Ο τίτλος του άλμπουμ θα είναι "'The Hope Six Demolition Project" και τα περισσότερα κομμάτια που θα ακούσουμε σε αυτό γράφτηκαν την περίοδο ανάμεσα στο 2011 και το 2014 όταν η Harvey πραγματοποίησε ένα πολύ μεγάλο ταξίδι μαζί με τον φωτογράφο Seamus Murphy.

Oι δυο τους ταξίδεψαν από το Κόσοβο στο Αφγανιστάν και από εκεί στην Oυάσινγκτον και η PJ φαίνεται πως βρέθηκε σε δημιουργικό οίστρο καθ' όλη την διάρκεια της περιπλάνησης αφού εκτός από το νέο της δίσκο, κατά την διάρκεια του ταξιδιού έγραψε και μία ποιητική συλλογή με τίτλο "The Hollow Of The Hand", η οποία κυκλοφόρησε πέρυσι.

Εκτός όμως από τα μουσικά και τα γραπτά ντοκουμέντα που φτάνουν σε εμάς από το συγκεκριμένο ταξίδι, φαίνεται ότι υπάρχει και πολύ οπτικό υλικό που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί δεόντως.

Η αρχή γίνεται με το βιντεοκλίπ για το τραγούδι "The Wheel" στο οποίο βλέπουμε σκηνές από το ταξίδι της PJ Harvey στο Κόσοβο. Η σκηνοθεσία φυσικά ανήκει στον Murphy, ενώ στο βίντεο υπάρχει υλικό και από το Λονδίνο.

{youtube}7ReW0jJkag8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured