Αναστασία Τουρούτογλου

 Μεγάλη ιστορία αυτές οι αποχωρήσεις από διάσημα boybands ή girlbands, όπου ο ένας από τους πέντε (ή τους τέσσερις ή τους έξι) κάποια στιγμή βαριέται τη ζωή του με τους υπόλοιπους, τους οποίους δεν τους πολυπάει στην πραγματικότητα, και με τους μάνατζερ που του δίνουν έτοιμα τα τραγούδια, τα μαζεύει και φεύγει.

Κάποιες φορές η αποχώρηση λειτουργεί, βλέπε Robbie Williams, κι άλλες φορές ούτε για αστείο, βλέπε Geri Halliwell.

Στην δεύτερη κατηγορία μάλλον ανήκει και ο Zayn Malik που λίγο καιρό μετά την «φυγή» του από τους Οne Direction φαίνεται να έχει φλιπάρει λιγάκι, αφού μάλλον τα πράγματα δεν του πηγαίνουν όπως τα είχε υπολογίσει.

Το πρώην μέλος των 1D που αποχώρησε από το σχήμα καθώς, όπως είπε, δεν άντεχε άλλο να του δίνουν οι παραγωγοί μασημένη τροφή αλλά και επειδή ήθελε να «ζήσει λίγο σαν φυσιολογικός άνθρωπος», έρχεται τώρα να δηλώσει ότι «βαρέθηκε να ζει σαν φυσιολογικός άνθρωπος». Σταθερός χαρακτήρας.

O Zayn κυκλοφόρησε τα πρώτα solo τραγούδια του τα οποία μπορεί να πήγαν πολύ καλά από άποψη πωλήσεων και downloads σε iTunes και λοιπές υπηρεσίες streaming, δεν πήγαν όμως εξίσου καλά από άποψη αποδοχής από τους κριτικούς, κάτι που απ' οτι φαίνεται δεν του αρέσει και τόσο.

Ο Malik έρχεται λοιπόν τώρα να πάρει πίσω τις δηλώσεις του περί «φυσιολογικής» και ήρεμης ζωής μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, λέγοντας ότι την βαρέθηκε και ότι πιστεύει πως ποτέ πια ξανά δεν θα μπορέσει να είναι «φυσιολογικός». Το πώς αντιλαμβάνεται ο ίδιος την έννοια του «φυσιολογικού» παραμένει ασαφές.

Στο μεταξύ εκτός από τις κακές σχέσεις που έχει πλέον με τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ κατάφερε να τσακωθεί και με τον πρώην μάνατζερ του, τον Simon Cowell, ο οποίος έγινε έξαλλος με τα όσα βγαίνει και λέει από την ώρα που έφυγε από το συγκρότημα.

{youtube}HqUQ9yYZgAo{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured