Αναστασία Τουρούτογλου

 Δεν είναι πολλές ημέρες τώρα που ο επικρατέστερος για το χρήσμα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, ο δισεκατομμυριούχος Donald Trump είχε κουφάνει - κατά τον προσφιλή του τρόπο - την κοινή γνώμη, βγαίνοντας και δηλώνοντας δημόσια την πεποίθηση του ότι ακόμη και να πυροβολούσε κάποιον στη μέση της πολυσύχναστης Πέμπτης Λεωφόρου του Μανχάταν, η δημοτικότητα του θα έμενε ανέπαφη.

Παρόλα αυτά φαίνεται ότι τελικά υπάρχει κόσμος που δεν θέλει να τον βλέπει ούτε ζωγραφιστό και η αρχή έγινε σε πολιτικό πεδίο με την ψυχρολουσία του στον πρώτο προκριματικό γύρο των εκλογών στην Αϊόβα όπου βγήκε δεύτερος και καταιδρωμένος.

Και τώρα συνέχεια έχει και το καλλιτεχνικό πεδίο, με την Adele να δηλώνει ευθαρσώς ότι δεν θέλει καμία απολύτως σχέση μαζί του, τόσο ώστε του απαγόρευσε να χρησιμοποιήσει τη μουσική της στην καμπάνια του.

Ο Trump είχε ήδη χρησιμοποιήσει το "Rolling In The Deep" ως ηχητικό background στο διάφορες προεκλογικές του ομιλίες, ενώ τον Νοέμβριο χρησιμοποιήσε το "Skyfall" σε ομιλία του στο Οχάιο.

Όλα αυτά κάπως, κάπου, κάποτε έφτασαν και στα αυτιά της βρετανίδας τραγουδίστριας που του απαγόρευσε με αγωγή να ξαναχρησιμοποιήσει τη μουσική της για τους πολιτικούς του σκοπούς.

Και βέβαια η Adele δεν είναι η μόνη που πήρε μέτρα ενάντια στον Trump. Eίχαν προηγηθεί ο Neil Young, οι Aerosmith και οι REM. Σε λίγο δεν θα του μείνει τραγούδι για τραγούδι που να μπορεί να χρησιμοποιήσει.

{youtube}rYEDA3JcQqw{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured