Αναστασία Τουρούτογλου

Η ιστορία με την Adele που πριν λίγο καιρό επιχείρησε να συνεργαστεί με τον Damon Albarn πάνω σε κάποια νέα κομμάτια είναι πλέον γνωστή. Το γεγονός ότι αυτό το υλικό δεν θα το ακούσουμε κατά πάσα πιθανότητα ποτέ, επίσης. 

Τι ακριβώς όμως έγινε με τους δυο τους μέσα στο στούντιο και κατέληξαν να μην θέλουν να δουν ο ένας τον άλλον ούτε ζωγραφιστό; Η Αdele είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι έχει υπάρξει μεγάλη φαν των Blur απ' όταν ήταν μικρή, κάτι που εξακολουθεί να υποστηρίζει με σθένος και στις πρόσφατες συνεντεύξεις της.

Παρ'όλα αυτά, φαίνεται πως η ίδια και ο Alban δεν είχαν καθόλου χημεία μεταξύ τους. Απ' όσα περιγράφει μάλιστα η τραγουδίστρια η κατάσταση ανάμεσά τους ήταν πραγματικά άβολη, με εκείνη να ισχυρίζεται ότι έχει μετανιώσει πολύ τη γνωριμία τους: «Ήταν μία από εκείνες τις φάσεις που εύχεσαι να μην είχες γνωρίσει ποτέ το είδωλο σου». Επίσης η Adele υποστηρίζει πως κανένα τραγούδι που δούλεψαν μαζί δεν κατάφερε να ολοκληρωθεί γιατί οι δυο τους δεν τα πήγανε καθόλου καλά.

Από την άλλη βέβαια υπάρχει και η άποψη του Damon, o oποίος χαρακτήρισε την Adele «βαθιά ανασφαλή», κάτι που ήταν έκανε ακόμα πιο έξαλλη αφού του απάντησε δημόσια πως στην πραγματικότητα είναι «το λιγότερο ανασφαλές άτομο που ξέρει». Αυτό θα πει διάσταση απόψεων.

{youtube}YQHsXMglC9A{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured