Αναστασία Τουρούτογλου

Η δημοπρασία «Icons and Idols 2015» που λαμβάνει χώρα στο ίντερνετ (μπορείτε να ρίξετε μια ματιά εδώ) τα έχει όλα: από τις πιτζάμες του Michael Jackson, οι οποίες να πούμε ότι είναι πραγματικά χαριτωμένες, μέχρι το μπουκάλι με τα Valium του Elvis Presley, αλλά και τούφες από τα μαλλιά του John Lennon και του Kurt Cobain. Εντάξει, αυτό το τελευταίο είναι λιγάκι creepy. 

Πιο συγκεκριμένα, να πούμε για όποιον ενδιαφέρεται να κάνει από εκεί τα πρόωρα χριστουγεννιάτικα ψώνια του ότι στην ιστοσελίδα θα βρείτε τις πιτζάμες που φορούσε ο Michael Jackson στο βιντεοκλίπ «Leave Me Alone», τα γυαλιά του Freddie Mercury στο «Invisible Man», έναν πίνακα δια χειρός Frank Sinatra, μια τούφα από τα μαλλιά του John Lennon και του Kurt Cobain, το μπουκαλάκι με τα συνταγογραφημένα Valium για τον Elvis Presley, μια μπάλα του baseball με την υπογραφή των Beatles (θεωρείται πως θα είναι το πιο ακριβό κομμάτι της δημοπρασίας, καθώς αναμένεται να αγγίξει τα 100.000 δολάρια!), τις μπαγκέτες από τα ντραμς του Ringo Starr, φορέματα της Madonna, αλλά και... καλαπόδια από τα παπούτσια της Lady Gaga.   

Οι τιμές πάντως είναι πάρα πολύ τσουχτερές από το σημείο εκκίνησης, οπότε απευθύνονται κυρίως σε πραγματικά ταγμένους θαυμαστές. 

{youtube}crbFmpezO4A{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured