Αναστασία Τουρούτογλου

Φασαρία μεγατόνων έχει ξεκινήσει ο Hozier ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγόρησε την Καθολική Εκκλησία και κατ' επέκταση και τον ίδιο τον Πάπα για γλύψιμο απέναντι στους ομοφυλόφιλους, κάτι που δεν έχει όμως κανέναν πρακτικό αντίκρυσμα στις αλλαγές επί της καθημερινότητας. 

Ο Hozier πιάστηκε από μία παλαιότερη δήλωση του Πάπα στην οποία είχε δηλώσει «ποιος είμαι εγώ που θα κρίνω κάποιον για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις» και του έκανε κανονικότατα επίθεση, ισχυριζόμενος ότι όλα αυτά δεν είναι τίποτα περισσότερο από μεγάλα λόγια, που κάνουν την Καθολική Εκκλησία να φαίνεται καλή και Αγία χωρίς στην ουσία να εννοεί τίποτα απ' αυτά που λέει. 

«Νομίζω ότι είναι ζωτικής σημασία να μάθουμε να ξεχωρίζουμε το γλύψιμο από την πραγματική αλλαγή. Δεν διαφωνώ ότι ήταν μία ελπιδοφόρα δήλωση. Αλλά να έρχεσαι να μου το λες αυτό το 2015; Θα έπρεπε να έχει ειπωθεί 100 χρόνια πριν», είπε ο Ηοzier, προσθέτοντας ότι αν η Εκκλησία θέλει πραγματικά να κάνει κάτι καλό, θα πρέπει να μείνει έξω από τις προσωπικές σχέσεις των ανθρώπων και να κοιτάζει τη δουλειά της.

Όλα αυτά ειπώθηκαν πριν από 2 ημέρες στη διάσημη εκπομπή του Larry King, Now, και εμείς περιμένουμε να δούμε αν το σήριαλ θα έχει συνέχεια. 

{youtube}MYSVMgRr6pw{/youtube}

 

 

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured