Δημήτρης Κανελλόπουλος

Απαράδεκτο αυτό που έκαναν οι Flaming Lips, δεν είναι σωστά πράγματα, θα έπρεπε να προσέχουν τις συνεργασίες τους. Τουλάχιστον δεν ρώταγαν πριν τους Έλληνες alternative οπαδούς της καθαρότητας που τρέχουν στο Six D.O.G.S. (μόνο!) και γνωρίζουν την απόλυτη μουσική αλήθεια;

Το νέο άλμπουμ λοιπόν της Miley Cyrus βρίσκεται ανεβασμένο από το πρωί στο site της, είναι δωρεάν και βγήκε σε συνεργασία με τους Flaming Lips. Το project είναι το Miley Cyrus & Her Dead Petz, την παραγωγή υπογράφει η ίδια η Miley Cyrus και συμμετέχουν ακόμα οι Ariel Pink, Sarah Barthel από τους Phantogram, Big Sean, Billy Ray Cyrus και άλλοι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες πολλοί (λέμε, τώρα) στην Ελλάδα αποκαθηλώνουν ήδη τους Flaming Lips, πετώντας (1) τα cd τους από το παράθυρο και πετώντας (2) βελάκια σε αφίσα του συγκροτήματος. Για απόψε προγραμματίζεται ολονυκτία-αγρυπνία σε τρία μπαράκια πέριξ της πλατείας της Αγίας Ειρήνης ενώ την Τετάρτη θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή πριν τη συναυλία των Viet Cong στο Six D.O.G.S. (η οποία ειρήσθω εν παρόδω παίζει να είναι και η πιο σημαντική συναυλία που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα, τα τελευταία δέκα χρόνια σίγουρα - όχι πως φταίνε οι άνθρωποι βέβαια).

Επίσης, τρία μούσια ξυρίστηκαν ήδη.

{youtube}wu5iAgJ65dA{/youtube}

Πηγή: e-tetradio.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured