Αναστασία Τουρούτογλου

 

Με μια δήλωση που δεν αποτελεί κι ακριβώς έκπληξη, μα αναμένεται να δυσαρεστήσει μερίδα οπαδών των Twisted Sister, ο Dee Snider τάχθηκε υπέρ του προκλητικού και τουλάχιστον αμφιλεγόμενου Donald Trump –και για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων.

Ερωτώμενος αν οι Twisted Sister σκέφτονται να απαγορέψουν τη χρήση του πιο εμβληματικού τους τραγουδιού, "We're Not Gonna Take It", στη νυν καμπάνια του Trump για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, ο Snider απάντησε με ένα σαφές όχι. Είπε επίσης ότι «Ο Donald Trump είναι καλός φίλος και σπουδαίο άτομο», ενώ συμπλήρωσε με έμφαση πως το "We're Not Gonna Take It" είναι ένα επαναστατικό τραγούδι «και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα πιο επαναστατικό στην Αμερική από τον Donald Trump».

Μετά βέβαια ίσως σκέφτηκε ότι έχουν περάσει ακριβώς 30 χρόνια από την τελευταία φορά που οι Twisted Sister είδαν για τελευταία φορά τους καταλόγους επιτυχιών στις Η.Π.Α. (με το "Leader Of The Pack", οι παλιοί θα το θυμούνται), οπότε θα ήταν λάθος να δυσαρεστήσει τους Δημοκρατικούς οπαδούς. 

Συμπλήρωσε έτσι πως δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα αν ήθελε και ο Bernie Sanders (διεκδικητής του Δημοκρατικού χρίσματος) να χρησιμοποιήσει το "We're Not Gonna Take It", καθώς «αναποδογυρίζει κι αυτός τα πράγματα». Και όταν τον ρώτησαν αν κατά την άποψή του ο Trump είναι κατάλληλος για να γίνει ο επόμενος Πρόεδρος των Η.Π.Α. προτίμησε να πει ένα «δεν ξέρω», αν και το μόνο που βασικά του επέρριψε, ήταν μια τάση προς τον ναρκισσισμό.

{youtube}4xmckWVPRaI{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured