Αναστασία Τουρούτογλου

Kαιρό είχαν να πιαστούν δύο celebrity κορίτσια μαλλί με μαλλί. Και να που φρόντισαν γι αυτό η Taylor Swift και η Nicki Minaj ενώ κάπου στην πορεία ανακατεύτηκε και η Κaty Perry. 

Η άλλη ιστορία ξεκίνησε από τη Nicki Minaj η οποία απ' ότι φαίνεται έχει παράπονο γιατί κανένα από τα φετινά βιντεοκλίπ της δεν είναι υποψία στα MTV Awards στην κατηγορία "Video of the Year". Έγραψε λοιπόν ένα tweet στο οποίο ειρωνευόταν τα πολύ αδύνατα κορίτσια κάτι το οποίο ήταν ξεκάθαρη μπηχτή για την Taylor Swift η οποία όπως κάθε χρόνια είναι υποψήφια για τα...πάντα. 

Η Taylor το είδε και απ' ότι φαίνεται πικράθηκε καθώς θεώρησε ότι η Minaj της επιτίθεται άδικα. Έτσι της απάντησε ότι η ίδια δεν έχει προσβάλει ποτέ την δουλειά της και ότι δεν είναι σωστό να σχολιάζει έτσι την εξωτερική εμφάνιση του οποιουδήποτε καθώς δίνει το κακό παράδειγμα στους fans. Mάλιστα την προσκάλεσε να ανέβει στη σκηνή μαζί της για να παραλάβουν το βραβείο από κοινού σε περίπτωση που κερδίσει. 

Η Minaj στο σημείο αυτό δεν απάντησε, απάντησε όμως η Katy Perry και ούτε που καταλάβαμε την ειρωνεία της προς την Swift και ποιο ακριβώς ήταν το πρόβλημα της, το θέμα είναι πως στην πορεία η Minaj ισχυρίστηκε ότι στο tweet της δεν αναφερόταν σε καμία περίπτωση στην Swift κι έτσι άρχισαν ταυτοχρόνως να ζητάνε συγγνώμη η μία στην άλλη και όλη η πλάκα χάθηκε. 

«Δεν κατάλαβα καλά», η μία. «Συμβαίνουν αυτά», οι άλλη. Να δεις που όντως θα ανέβουν και μαζί στη σκηνή αυτές στο τέλος.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured