Αναστασία Τουρούτογλου

Τα σχέδια του να κυκλοφορήσει τον επόμενο δίσκο του μέσα στο 2016 αποκάλυψε εχθές ο Deadmau5. 

Όπως είπε ο ίδιος στους διαδικτυακούς φίλους του στο Twitter, μόλις περάσει το καλοκαίρι σκοπεύει να πέσει σε χειμερία νάρκη προκειμένου να δουλέψει σκληρά για να φτιάξει την συνέχεια του "While (1<2)", το οποίο είχε κυκλοφορήσει το 2014.

Ο διάσημος παραγωγός με αυτόν τον τρόπο έδωσε ακόμη μία είδηση αυτή του εγκαινιασμού του νέου του στούντιο που όπως είπε θα είναι σύντομα πανέτοιμο για ηχογράφηση. Άλλωστε οι fans του ανυπομονούσαν για σχετικά νέα αφού όλο το προηγούμενο διάστημα τους είχε βομβαρδίσει με σχετικά στοιχεία και φωτογραφίες από τον καινούργιο του χώρο στα social media. 

Το καλύτερο στην όλη ιστορία πάντως είναι ο λόγος που ο Deadmau5 αποφάσισε να αποκαλύψει πληροφορίες για τον επερχόμενο δίσκο του αφού ένας θαυμαστής του δεν του άφησε και πολλές επιλογές. Ούτε λίγο ούτε πολύ τον ρώτησε δημοσίως «αν εξακολουθεί να κάνει μουσική». Έτσι ο παραγωγός έπρεπε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και δήλωσε πως το νέο άλμπουμ θα είναι έτοιμο στις αρχές της επόμενης χρονιάς αφού ο ίδιος σκοπεύει να πέσει σε χειμερία νάρκη μόλις περάσει το καλοκαίρι για να το ετοιμάσει.

Ε ναι σωστά.Τώρα ζέστη, καύσωνας, που να κάτσεις να δουλέψεις...

{youtube}h7ArUgxtlJs{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured