Ναταλία Πετρίτη

Η _&beyond και το This Is Athens - City Festival παρουσιάζουν:  

ΣΑΝΤΑΡΟΖΑ ΒΕΑΤ weekend

w/ David Holmes (NI)

On The Occasion: 20 yrs Synch Festival*

Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Μαΐου, Πλατεία Δικαιοσύνης (Σανταρόζα)

Η _&beyond επιστρέφει στο κέντρο της πόλης σε μια από τις εμβληματικότερες πλατείες της με μια μεγάλη, open-air, διήμερη μουσική γιορτή στο πλαίσιο του ‘Athens City Festival’ του Δήμου Αθηναίων, εγκαινιάζοντας ταυτόχρονα και μια σειρά δράσεων με αφορμή τη συμπλήρωση είκοσι χρόνων από την πρώτη έκδοση του πρωτοποριακού Synch Festival.

Σάββατο 18 Μαΐου, 17.00 - 23.00

Μουσικόραμα

Μία avant - pop μουσική προσέγγιση με επίκεντρο τη διαρκώς αναπτυσσόμενη ελληνική μουσική σκηνή και τον πλουραλισμό της. Τρία από τα συναρπαστικότερα, επίκαιρα εγχώρια γκρουπ με σημείο αναφοράς την electronica και ένα εισαγωγικό DJ set από έναν από τους καλύτερους ντόπιους selector. 

Live: Lip Forensics, Tendts, Wild Terrier Orchestra 

DJ set: Mr.Z

Κυριακή 19 Μαΐου, 17.00 - 23.00

Needless w/ David Holmes (NI)

Ένα από τα δημοφιλέστερα Αθηναϊκά mobile party προσκαλεί τον θρυλικό Βορειοϊρλανδό DJ και μουσικό παραγωγό David Holmes, για ένα ψυχεδελικό, electronic indie-dance DJ set με τη μοναδική του στιλιστική προσέγγιση. Η καριέρα του εκτείνεται σε τέσσερις δεκαετίες και η μουσική του συνδυάζει trip hop, big beat, electronica, new wave, krautrock και house στοιχεία. Έγινε ευρύτερα γνωστός υπογράφοντας την δημιουργία των soundtrack ταινιών όπως ‘Ocean’s Trilogy’ και ‘Out Of Sight του Steven Soderbergh. Την βραδιά θα ανοίξουν οι Chevy (Needless) και Pene (Professional Crap Dancers) σε ένα σπάνιο B2B set, προλογίζοντας κατάλληλα τον επίτιμο καλεσμένο.  

DJ set: David Holmes (NI)*, Chevy x Pene 

*νωρίτερα μέσα στη μέρα θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη-παρουσίαση του καλλιτέχνη από τον Παναγιώτη Μένεγο (NEWS247, Laternative/En Lefko 877), υπό τον τίτλο: “Στο μυαλό του David Holmes”, στο αμφιθέατρο ‘Αντώνης Τρίτσης’.

Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν με ελεύθερη είσοδο

*Με αφορμή τη συμπλήρωση των 20 χρόνων από το πρώτο Synch Festival, ένα από τα επιδραστικότερα μουσικά φεστιβάλ της χώρας, η _&Βeyond έχει προγραμματίσει μια σειρά δράσεων, φιλοδοξώντας να δημιουργήσει  ένα εύφορο περιβάλλον για την ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών, προκειμένου να ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και την καινοτομία στον πολιτιστικό τομέα, με έμφαση στην σημασία της μουσικής στη σύγχρονη ζωή. 

supported by: Beefeater, Voreia Beer, Glo

Links:

FB EVENT

&BEYOND: IG / FB, NEEDLESS: IG / FB

THIS IS ATHENS CITY FESTIVAL 

DAVID HOLMES

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured