Αναστασία Τουρούτογλου

 

Μία από τις πιο ξεχωριστές σκληρές μπάντες των τελευταίων χρόνων, που αρκετοί από μας εδώ στο Avopolis γουστάρουμε, επιστρέφει τον φετινό Αύγουστο. Ο νέος δίσκος των Ghost ανακοινώθηκε για τις 21/8, έχει τον τίτλο Meliora και θα εκδοθεί από τη Spinefarm σε διανομή από τη Loma Vista.

Το Meliora έρχεται 2 χρόνια μετά το Infestissumam, άλμπουμ που γύρισε κάμποσα κεφάλια προς το μέρος των Σουηδών χάρη στη διεθνή επιτυχία του single "Year Zero" –και τους έφερε και από τα μέρη μας, στα πλαίσια του Heavy By The Sea Festival 2014 (δες τι έγραψε για την εμφάνισή τους ο Στυλιανός Τζιρίτας, εδώ).

Μιλώντας για το νέο άλμπουμ, ένα από τα ανώνυμα γκούουλ της μπάντας δήλωσε πως πάντα τους άρεσαν τα βασισμένα σε ριφ κομμάτια, στο στυλ των Led Zeppelin, και πως φιλοδοξία τους ήταν να φτιάξουν κάτι που ν' ακούγεται ωραία στο στερεοφωνικό ενός αμαξιού το οποίο τρέχει σε κάποιον αμερικάνικο αυτοκινητόδρομο. 

Η μπάντα έχει ήδη ανακοινώσει εμφανίσεις στη Σουηδία (Gavle), στο Παρίσι και στη Βρετανία (Reading, Leeds), ενώ αναμένεται να βγουν στη δημοσιότητα και περαιτέρω ευρωπαϊκές ημερομηνίες. Λέτε να τους δούμε και στα μέρη μας ή θα τις ξεχάσουμε τις συναυλίες από τον Σεπτέμβρη, τώρα με τα νέα μέτρα; 

{youtube}_Tdlg2JXuaQ{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured