Αναστασία Τουρούτογλου

 

Μπορεί να είναι 60άρης πλέον ο Glenn Danzig, συνεχίζει όμως να έχει εκρηκτικό ταμπεραμέντο και να είναι ένας ζόρικος αντίπαλος, αν επιλέξεις να σταθείς αντίκρυ του.

Κι εδώ που τα λέμε, το έχει δηλώσει ο άνθρωπος –ότι στις συναυλίες του δεν θέλει ούτε φωτογραφίες, ούτε κάμερες. Και το εννοεί: 3 χρόνια πριν, είδαν κι έπαθαν οι σεκιουριτάδες του Bonnaroo Festival να τον σταματήσουν, όταν κινήθηκε να επιτεθεί σε 4 φωτογράφους που είχαν παραβεί τον κανόνα και τραβούσαν.

Κι αν ο Danzig ήταν έτοιμος να τα βάλει 1 προς 4, φανταστείτε τι γίνεται αν ο απείθαρχος είναι μόνο ένας. Στην περίπτωσή μας, επρόκειτο για έναν οπαδό που βρέθηκε στη συναυλία του στην Pomona της Καλιφόρνια και κατά τη διάρκεια του live άρχισε να βγάζει φωτογραφίες με το κινητό του –ο Danzig του το πήρε και η ιστορία έδειχνε να λήγει εκεί. Μετά όμως το τέλος της βραδιάς, ο ίδιος fan εμφανίστηκε με κάμερα και μπούκαρε να τραβήξει στο βανάκι της ομάδας του καλλιτέχνη. Κάπου εκεί, λοιπόν, ο Danzig του όρμησε, τον γκρέμισε κάτω εγκλωβίζοντάς τον σε ένα κεφαλοκλείδωμα και πάλι καλά να λέει που τον άφησε να φύγει λέγοντάς του απλά ότι είναι μεγάλος μαλάκας.

Η υπόθεση περιπλέχθηκε μάλιστα περισσότερο όταν μαθεύτηκε ποιος ήταν ο «άτυχος» οπαδός: πρόκειται για τον 28χρονο Navid Farsi, ο οποίος τον Μάιο συνελήφθη από την αστυνομία του Λος Άντζελες όταν έλουσε τον Adam Levine (τραγουδιστή των Maroon 5) με ζάχαρη άχνη, έχοντας στήσει ενέδρα και περιμένοντάς τον να βγει από τα γυρίσματα του τηλεοπτικού σόου Jimmy Kimmel Live! Για το περιστατικό κρίθηκε μάλιστα ένοχος στο δικαστήριο και καταδικάστηκε σε 52 υποχρεωτικά sessions με ψυχολόγο και 20 μέρες κοινωνικής εργασίας σε αυτοκινητόδρομο.  

(άσχετο, αλλά εδώ πόσο θα έκανε να εκδικαστεί μια τέτοια υπόθεση; Τέλος πάντων, ας ακούσουμε λίγο Danzig...)

{youtube}vgSn0SbQJQI{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured