Αναστασία Τουρούτογλου

Σύνταξη. Άγνωστη λέξη για τον Mick Jagger. O frontman των Rolling Stones όταν έναν (και κάτι) χρόνο πριν ανακοίνωσε τη νέα παγκόσμια περιοδεία του συγκροτήματος είχε υπονοήσει πως μαζί με τον εορτασμό για τα 50 χρόνια του γκρουπ μπορεί να είναι και ένα είδος αποχαιρετισμού. 
 
Τώρα φαίνεται ότι η ζωή στον δρόμο του έπεσε μια χαρά και την ξανασυνήθισε και δεν φαίνεται να έχει σκοπό να την αφήσει σύντομα. Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό The Interview o Jagger μίλησε για τις συναυλίες που πρόκειται να δώσουν οι Stones στην Αμερική αργότερα μέσα στη χρονιά αποκαλύπτοντας ότι δεν πρόκειται να είναι οι τελευταίες τους.
 
Συγκεκριμένα στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν σκέφτεται να βγει σύντομα στη...σύνταξη ο διάσημος τραγουδιστής απάντησε «Ούτε που το σκέφτομαι αυτή τη στιγμή. Το μόνο που σκέφτομαι είναι η επόμενη μας περιοδεία. Δεν σκέφτομαι τη σύνταξη, σκέφτομαι τις επόμενες συναυλίες και ήδη σχεδιάζουμε κάποιες για του χρόνου. Οπότε η απάντηση είναι όχι. Πραγματικά όχι».
 
Ακόμα ο Jagger έχει αρχίσει να βλέπει με θετικό μάτι την ιδέα ενός νέου δίσκου προσθέτοντας ότι έχει γράψει πολλά καινούργια τραγούδια μέσα στα τελευταία δύο χρόνια.
 
 

{youtube}8LoVCUY3VMI{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured