Αναστασία Τουρούτογλου

Όταν πρόκειται για φάρσες το Hollywood έχει φαντασία. Λέγαμε τις προάλλες για τον Michael Jackson, ο οποίος έπαιρνε τηλέφωνο μέσα στη νύχτα τον Russell Crowe και τον ρωτούσε για... τοίχους, τώρα είναι η σειρά της Miley Cyrus να κάνει την δική της «φάρσα», αυτή τη φορά όμως όχι για να γελάσουμε.
 
Η διάσημη τραγουδίστρια είναι τσατισμένη με κάποια ρατσιστικά, θρησκευτικά σχόλια του γερουσιαστή της πολιτείας του Αρκάνσας, Tom Curry.
 
Η Miley αποκάλεσε τον Curry «μαλάκα» στο instagram και πήγε τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα όταν πληροφορήθηκε πως ο γερουσιαστής της έτσι κι αλλιώς βαθιά συντηρητικής πολιτείας του αμερικανικού νότου είναι από εκείνους που υποστηρίζουν το νόμο περί ποινικοποίησης των oομοφυλόφιλων. 
 
Κάπως έτσι αποφάσισε να του κάνει τη ζωή κόλαση βρίσκοντας με κάποιον τρόπο που ξέρει μόνο αυτή το κινητό του τηλέφωνο και ποστάροντας το σε όλες τις σελίδες στα social media. Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι η Miley έχει συνολικά 19.4 εκατομμύρια followers μόνο στο Twitter! Δεν θα θέλαμε να είμαστε στη θέση του...
 
 

{youtube}My2FRPA3Gf8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured