Αναστασία Τουρούτογλου

Μπορεί το "selfie stick" να θεωρείται από πολλούς το απόλυτο gadget των τελευταίων χρόνων και οι πωλήσεις που έχει σημειώσει μέσω ίντερνετ σε παγκόσμιο επίπεδο να έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ, παρ' όλα αυτά δεν είναι λίγοι αυτοί που το βρίσκουν τουλάχιστον εκνευριστικό. 
 
Την ίδια άποψη φαίνεται πως έχουν σύσσωμοι και οι διοργανωτές των μουσικών φεστιβάλ στην Αμερική καθώς μετά από κοινή τους απόφαση ανακοίνωσαν ότι απαγορεύουν την λήψη φωτογραφιών με selfie stick σε όλους των χώρους των φεστιβάλ. 
 
Η αρχή θα γίνει πολύ σύντομα με την έναρξη του Coachella στις 10 Απριλίου στην πόλη Indio της Καλιφόρνια με τους διοργανωτές να ξεκαθαρίζουν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους πως όποιος από τους παρευρισκόμενους χρησιμοποιήσει selfie stick θα απομακρύνεται από τον συναυλιακό χώρο. Την ίδια γραμμή ακολούθησαν και οι διοργανωτές του Lollapalooza το οποίο θα λάβει χώρα στο Grant Park του Σικάγο από τις 31 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες άλλα μεγάλα φεστιβάλ όπως το Bonnaroo, το Governors Ball και το Sasquatch σκοπεύουν άμεσα να ακολουθήσουν με ανάλογες απαγορεύσεις. 
 
Να σημειωθεί,βέβαια, ότι η αρχή έγινε λίγο καιρό πριν από τους Άγγλους που απαγόρευσαν τα συγκεκριμένο gadget από τις συναυλίες στο O2 Arena του Brixton, στο Ο2 Αrena του Λονδίνου kai sto στάδιο Wembley, δηλώντας πως είναι δικαίωμα του καθενός να τραβάει φωτογραφίες σε συναυλίες, δεν είναι όμως δικαίωμα του να...ενοχλεί τους άλλους.
 
 
 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured