Αναστασία Τουρούτογλου

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ο Britney Spears φορούσε την κοντή φουστίτσα της και το κολλητό λευκό της πουκάμισο, έκανε τα μαλλιά της πλεξουδάκια και τραγουδούσε στους διαδρόμους ενός σχολείου το τεράστιο σουξέ της "Baby One More Time".
 
Kι όμως το διάσημο κορίτσι της ποπ που κάποτε παράτησε στη μέση τις σπουδές της για να παντρευτεί φαίνεται πως το έχει καημό και απωθημένο και θέλει να το ρίξει πάλι στο διάβασμα. Ο λόγος, όμως, δεν είναι η δική της μόρφωση αλλά η μόρφωση των παιδιών της.
 
Η Brit που μετά από μια σειρά περιπετειών ψυχικής και σωματικής υγείας έχει πάρει πάρα πολύ σοβαρά τελευταία τον ρόλο της μαμάς και δηλώνει ότι ασχολείται πολύ στενά με την διαπαιδαγώγηση των παιδιών της.
 
 Γι΄αυτό τον λόγο ξεκίνησε μαθήματα Άλγεβρας ώστε να βοηθήσει τους δύο γιους της, τον 9χρονο Preston και τον 8χρονο Jayden, στις ασκήσεις που έχουν να κάνουν για το σχολείο τους. «Πηγαίνουν σε ένα πολύ δύσκολο σχολείο και αυτή την εβδομάδα διαβάζαμε στο σπίτι για τρεις ώρες. Μερικές ασκήσεις είναι δύσκολες για μένα. Την επόμενη χρονιά που ο Preston θα πηγαίνει στην Πέμπτη τάξη θα ξεκινήσει Άλγεβρα και έχω ήδη ξεκινήσει μαθήματα για να μπορέσω να τον βοηθήσω», δηλώνει το κορίτσι.
 
Kαμια σκέψη να πάρει δασκάλα για ιδιαίτερα;
 

{youtube}C-u5WLJ9Yk4{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured