Αναστασία Τουρούτογλου

Άλλο ο καλλιτέχνης, άλλο ο άνθρωπος... Κι όσο κι αν τον αγαπάμε κι αν τον θαυμάζουμε τον Prince, είναι πολύ μεγάλο ψώνιο ο άτιμος. Άλλωστε εκείνο το περιστατικό στο Hop Farm Festival του Kent κάποια χρόνια πριν, όταν ζήτησε από τους διοργανωτές λιμουζίνα για να τον μεταφέρει από τα παρασκήνια στην σκηνή (μιλάμε για απόσταση 80 μέτρων) δύσκολα ξεχνιέται.
 
Λίγο η ψωναρία του λίγο το γεγονός ότι έχει τον πιο αυστηρό έλεγχο στο ποια κομμάτια του κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο απ' οποιονδήποτε άλλο καλλιτέχνη στον κόσμο, δεν θέλει και πολύ για να διαβάσεις την παρακάτω είδηση και να σηκώσεις κοροϊδευτικά το φρύδι. 
 
Ένας πρώην διαγωνιζόμενος του The Voice λοιπόν κατηγορεί τον Prince - και μάλιστα σκοπεύει να τον σύρει και στα δικαστήρια - ότι του έκλεψε ένα ολόκληρο άλμπουμ και το διέθεσε στο ίντερνετ χωρίς την έγκριση του. 
 
Ο διαγωνιζόμενος λέγεται Judith Hill και συμμετείχε στο Aμερικάνικο The Voice το 2013 μετά την ολοκλήρωση του οποίο υπέγραψε συμβόλαιο με τη Sony μέσω της ατζέντη του, Jolene Cherry. 
 
Ο πρώτος του δίσκος, που αποτελείται από 11 τραγούδια, ήταν έτοιμος να κυκλοφορήσει σύντομα όμως κάπως έπεσε στα χέρια του Prince ο οποίος τον κυκλοφόρησε μια ώρα... αρχύτερα ψηφιακά. 
 
Τώρα ο Hill και η  Cherry ισχυρίζονται ότι οι πωλήσεις του δίσκου θα επηρεαστούν σημαντικά από αυτό και ζητούν από τον Prince αποζημίωση.
 
Το λες και ειρωνία.
 
 
 
 

{youtube}0Olm321vgk8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured