Αναστασία Τουρούτογλου

Ξινή του βγήκε η χαρά του Kanye. Mπορεί αυτή τη στιγμή να είναι ένας από τους μεγαλύτερους, εμπορικότερους και πιο πολυσυζητημένους καλλιτέχνες στον πλανήτη κάποιοι όμως θεωρούν ότι δεν έχει καμία θέση το φετινό Glastonbury.
 
Οι διοργανωτές του πιο διάσημου φεστιβάλ στον κόσμο (οι οποίοι αποκαλύπτουν τα ονόματα που θα ανέβουν φέτος στη σκηνή με το σταγονόμετρο) ανακοίνωσαν πριν από λίγες ημέρες ότι ο Kanye West θα είναι ο headliner της βραδιάς του Σαββάτου 27 Ιουνίου.
 
Κι ενώ ο ίδιος δηλώνει ενθουσιασμένος δεν μπορούμε να πούμε και το ίδιο για τους φανατικούς του φεστιβάλ που ως γνωστόν έσπευσαν να προμηθευτούν εισιτήρια πριν τις ανακοινώσεις των ονομάτων. 
 
 «Δεν ανήκει εδώ», «έχει ήδη εκφράσει τη γνώμη του περί μουσικής», «σοκαριστικό» είναι μόνο μερικά από τα πιο... ευγενικά ποστ στην επίσημη σελίδα του φεστιβάλ στο facebook. Ήδη, φτιάχτηκε και online καμπάνια για να αποτρέψει την εμφάνιση του Κanye, με τίτλο «Ακυρώστε τον και φέρτε μια rock μπάντα». Μέχρι στιγμής, έχουν υπογράψει περίπου 800, αλλά να θυμίσουμε πως και τα 135.000 εισιτήρια για το φεστιβάλ, που κυκλοφόρησαν τον Οκτώβριο, πουλήθηκαν αμέσως. 
 
Υπάρχει βέβαια και η αντίθετη πλευρά, με τα πολλά μεγάλα sites, όπως για παράδειγμα ο Guardian, να στηρίζουν 100% την επιλογή. «Ο Κanye είναι το αντίθετο του βαρετού, είναι ιδανικός για headine όνομα. Δεν νοιάζεται για τη γνώμη κανενός, αλλά αναζητεί τα όρια της pop μουσικής» γράφει. 
 
 

{youtube}Co0tTeuUVhU{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured