Αναστασία Τουρούτογλου

 

«Όταν πεθάνω θέλω στον  τάφο μου να γράψουν: Εδώ βρίσκεται ο Ozzy. Kάποτε δάγκωσε μια νυχτερίδα». Με αυτή τη φράση επέλεξε να τελειώσει πριν από μερικά χρόνια την αυτοβιογραφία του ο Ozzy Osbourne και παρόλο που εμείς υποψιαζόμασταν ότι κάποια από αυτά που διαβάσαμε εκεί μέσα ήταν υπερβολές, κάποια άλλα ήταν φανταξιοπληξίες και κάποια τρίτα του τα υπαγόρευσε μάλλον η Sharon, την διαβάσαμε με ενδιαφέρον γιατί, κακά τα ψέματα , τον αγαπάμε τον μουρλό. 
 
Τώρα, μία άλλη εκδοχή της ζωής του τραγουδιστή των Black Sabbath είδε το φως της δημοσιότητας αφού κάποιοι αποφάσισαν να τον κάνουν...κόμικ.
 
Το "Ozzy Osbourne: The Metal Madman" έχει σκοπό να ξαφνιάσει τους φίλους του Ozzy καθώς οι συγγραφείς θέλησαν να σεβαστούν την ιστορία του, η οποία είναι γνωστή στους πάντες, αλλά να δώσουν και νέα στοιχεία. 
 
«Ο Ozzy δύσκολα κατατάσσεται κάπου. Απασχολεί μουσικά και μέσω των ταμπλόιντ, είναι θρύλος, εκκεντρικός. Έπρεπε να βρούμε έναν νέο τρόπο να διηγηθούμε τη ζωή του, για να την κάνουμε εκ νέου ενδιαφέρον» λέει ένας εκ των συγγραφέων.
 
Ο εκδοτικός οίκος, The Orbit, έχει κυκλοφορήσει στο παρελθόν παρόμοιες βιογραφίες των Paul McCartney, Freddie Mercury, David Bowie, Prince, John Lennon, Jimi Hendrix, Jim Morrison, Keith Richards. 
 
Εμείς περιμένουμε να δούμε αν στο κόμικ τον δείχνει όταν να δαγκώνει τη νυχτερίδα....
 
 
 

{youtube}NQwUQz3U_gE{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured