Αναστασία Τουρούτογλου

Σκληρό πράγμα για να έναν συγγραφέα όταν έχει γράψει ένα βιβλίο (στο οποίο προφανώς πιστεύει) και δεν βρίσκεται να του το κυκλοφορήσει ψυχή...
 
Κι όμως φαίνεται ότι με τα πολλά ο Rob Halford θα τα καταφέρει. Ο τραγουδιστής των Judas Priest έγραψε πριν πολλά χρόνια ένα μυθιστόρημα το οποίο έμεινε ξεχασμένο στο συρτάρι για περίπου δύο δεκαετίες και που ο ίδιος πλέον το θεωρούσε χαμένο αφού δεν έβρισκε πουθενά το αντίγραφο!Μέχρι που κάποια στιγμή, ξεκαθαρίζοντας το προσωπικό του αρχείο, έπεσε πάνω του. 
 
Το βιβλίο έχει τον τίτλο "Library of Tears" και όπως αποκάλυψε ο Halfold το έγραψε αρχικά στο χέρι και στη συνέχεια το πληκτρολόγησε στην γραφομηχανή.  Αυτό βέβαια που μας ανησυχεί κάπως στην υπόθεση είναι η δήλωση του σύμφωνα με την οποία «Δεν έχω προλάβει ακόμα να το ξαναδιαβάσω ολόκληρο, μέχρι στιγμής έχω διαβάσει μόνο τις πρώτες σελίδες και είναι αρκετά παιδικό αλλά είμαι τόσο ενθουσιασμένος που το ξαναβρήκα που δεν με πειράζει. Νόμιζα ότι είναι χαμένο για πάντα και τώρα το ξαναέχω. Και ποιος ξέρει; Ίσως βγει κάτι καλό απ' όλο αυτό».
 
Η ιστορία του βιβλίου αναφέρεται σε έναν κακό τύπο ο οποίος...ρουφάει τα συναισθήματα των ανθρώπων κλέβοντας τα δάκρυα τους.
 
Ψαγμένο...
 
 

{youtube}1i0qhu5Xa6E{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured