Αναστασία Τουρούτογλου

 
Δεν περιμέναμε το To Pimp A Butterfly παρά για την επόμενη εβδομάδα, ωστόσο ο Kendrick Lamar και το επιτελείο του είχαν άλλα σχέδια, ποντάροντας κατά πώς φαίνεται (και εκείνοι, όπως και άλλοι καλλιτέχνες πρόσφατα) στον αιφνιδιασμό, με σκοπό να γίνει ο μέγιστος δυνατός ντόρος.
 
Ο πολυαναμενόμενος λοιπόν διάδοχος του good kid, M.A.A.D. city του 2012 –το οποίο είχαμε αποθεώσει στο Avopolis, με τον Τάσο Μαγιόπουλο να το αξιολογεί με 9 στα 10 (δες εδώ) και τη συντακτική μας ομάδα να το φέρνει ανάμεσα στους καλύτερους δίσκους εκείνης της χρονιάς (δες εδώ)– είναι πλέον διαθέσιμος μέσω iTunes και Spotify. Ο ίδιος ο Lamar έκανε λόγο για έναν δίσκο βασισμένο σε πολύ προσωπικά βιώματα, που δεν διστάζει να γίνει «επιθετικός».
 
Το indie κοινό, εντωμεταξύ, έχει έναν παραπάνω λόγο να τσεκάρει τον Αμερικανό ράπερ –που είναι ούτως ή άλλως ανάμεσα σε όσους έχουν «πιάσει» και στον κιθαριστικό κόσμο– αφού το "Hood Politics (To Pimp A Butterfly)" σαμπλάρει Sufjan Stevens. Πιο συγκεκριμένα, το sample προέρχεται από το "All For Myself", παρμένο από το προηγούμενο άλμπουμ του Αμερικανού τραγουδοποιού, The Age Of Adz (2010).
 

{youtube}9EQFJotpKxA{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured