Αναστασία Τουρούτογλου

Με την «φυσική» έκδοση του νέου της album, "Vulnicura", να είναι προ των πυλών –η ηλεκτρονική είναι διαθέσιμη στο iTunes ήδη από τον Ιανουάριο - η Björk έδοσε στη δημοσιότητα αυτό που η ίδια ονόμασε «κινούμενο εξώφυλλο δίσκου».
 
Το βίντεο συνοδεύεται από το νέο τραγούδι της, "Family", και είναι ακόμα ένα αποτέλεσμα της συνεργασίας της με τον εικαστικό και κινηματογραφιστή Andrew Thomas Huang, από το Los Angeles, με τον οποίο είχε δουλέψει και για το εξαιρετικό "Black Lake" της πρόσφατης αναδρομικής έκθεσης για την ίδια και την καριέρα της, που φιλοξενήθηκε στο ΜΟΜΑ της Νέας Υόρκης.
 
Το διάρκειας δυόμιση λεπτών βίντεο βασίζεται στην τελευταία «εμμονή» της εκκεντρικής τραγουδοποιού με την ιδέα της αναγέννησης και ανοίγει μία πετρελαιοειδής, ρέουσα ουσία που εν τέλει σχηματίζει μία γυναικεία φιγούρα, ριγμένη σε έναν βράχο.
 
Η φιγούρα παίρνει τη μορφή της Björk, που ράβει την καρδιά της  και ανθίζει μαζί με τον ερχομό της Άνοιξης. Η τελευταία σκηνή παραπέμπει στην αισθητική της ψηφιακής έκδοσης του "Vulnicura". Πλάνο από αυτό το βίντεο, λοιπόν, έχει χρησιμοποιηθεί ως εξώφυλλο για τον δίσκο, που θα βρεθεί στα ράφια των δισκοπωλείων στις 23 Μαρτίου.
 
 
 

{youtube}EiXQ5qaUGDI{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured