Αναστασία Τουρούτογλου

O Kanye West (τον τελευταίο καιρό) έχει αυτογνωσία. 
 
Ο διάσημος ράπερ επισκέφθηκε εχθές το απόγευμα το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Οξφόρδης όπου μίλησε μπροστά σε 350 φοιτητές (εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ο συνολικός αριθμών των ατόμων που είχαν δηλώσει συμμετοχή για μία θέση στη διάλεξη έφτασε τους 5.000) για την σημασία του «Υπερεγώ» και του πώς μπορεί να καθορίσει την καθημερινότητα και τις ζωές μας. 
 
Ο Kanye παραδέχθηκε ότι είχε τεράστιο θέμα με τη διαχείριση του «Εγώ» του στο παρελθόν λέγοντας ότι αυτή είναι η «Αχίλλειος πτέρνα» του για να καταλήξει ότι έχει καταφέρει να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό τα τελευταία χρόνια. «Κι αν κατάφερα εγώ να μετακινήσω το Εγώ μου, υπάρχει ελπίδα για όλους». 
 
Επίσης ο γνωστός μουσικός μίλησε και για τον ρατσισμό που έχουν βιώσει και συνεχίζουν σύμφωνα με τον ίδιο να βιώνουν οι νέγροι αλλά και για τον ελιτισμό που διακρίνει την κοινωνία μας. «Ξέρετε τι είναι ελιτισμός; Ένα μπλουζάκι που κοστίζει 5.000 δολάρια.Ξέρετε τι θα έπρεπε να κοστίζει 5.000 δολάρια; Ένα αυτοκίνητο. Αυτοί που φτιάχνουν αμάξια αξίας 500.000 δολαρίων θα έπρεπε να φτιάχνουν αμάξια αξίας 5.000 δολαρίων. Αυτά τα πράγματα θα έπρεπε να είναι για όλο τον κόσμο».
 
Μία ενδιαφέρουσα δήλωση από έναν άνθρωπο που κυκλοφορεί με 16 χρυσές αλυσίδες και ρούχα Dior από πάνω ως κάτω...
 
 

{youtube}HZwMX6T5Jhk{youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured