Αναστασία Τουρούτογλου

Κάτι μας λέει ότι στον Will Butler, τον πολυοργανίστα και μέλος των Arcade Fire, αρέσει πολύ η Guardian. 
 
Kάπως έτσι πρέπει να εξηγείται η απόφαση του να περάσει κάθε μέρα αυτής της εβδομάδας γράφοντας και ηχογραφώντας ένα τραγούδι που θα είναι βασισμένο σε κάποιο από τα άρθρα της γνωστής, βρετανικής εφημερίδας.
 
Η αρχή έγινε ήδη με τον Butler να δίνει στη δημοσιότητα μέσω soundcloud ένα κομμάτι για την ελληνική οικονομική κρίση. Το κομμάτι έχει τον τίτλο "Clean Monday" και μπορείτε να το ακούσετε είτε μέσω της ιστοσελιδάς του soundcloud είτε απλά κάνοντας κλικ εδώ.
 
Η κυκλοφορία συνοδεύτηκε και με κάποιες δηλώσεις του Butler για τη χώρα μας με τον ίδιο να εξηγεί πως το θεωρεί τελείως παράλογο οποιοσδήποτε στην Ευρώπη να μην είναι αυτή τη στιγμή με το μέρος της Ελλάδας. " Ακόμα και αν είσαι ακροδεξιός ή φανατικός Γερμανός ή φανατικός καπιταλιστής, πιθανότατα δεν θες την Ελλάδα έξω από το ευρώ, να καταρρέει μέσα στα χρέη της. Αλλά, πέρα από αυτά, μου αρέσει που έχουν μια νεαρή κυβέρνηση. Μου αρέσει ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο νέος υπουργός οικονομικών. Μέχρι ενός σημείου, αυτό που έχω εκλάβει από το πώς τον απεικονίζουν τα ξένα Μέσα, είναι ένα ντόμπρο "κάθαρμα" που μπορεί, ίσως, να είναι αρκετά τρελός για να χειριστεί με υπεθυνότητα την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας.".
 
Μετά τη Δανάη Στράτου λοιπόν που φημολογείται έντονα ότι υπήρξε το κορίτσι που ενέπνευσε τον Jarvis Cocker για να γράψει το Common People σειρά έχει ο Γιάνης, για μην ζηλεύει...
 
 

{youtube}VU_2R1rjbD8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured