Αναστασία Τουρούτογλου

«Σήμερα έχουμε κάποια σαν την Lana, η οποία δεν ξέρει καν τι σημαίνει φεμινισμός. Πιστεύει πως φεμινισμός είναι να κάνουν οι γυναίκες ότι θέλουν, που στον δικό της κόσμο, είναι ο δρόμος προς την αυτοκαταστροφή. Πιστεύει αληθινά πως ο μουσικός πρέπει να πεθαίνει από ναρκωτικά και τη κατάθλιψη ή είναι απλά μια περσόνα της; Αν τα πιστεύει, ας το κάνει και στον εαυτό της».
 
Αυτά και άλλα πολλά...διασκεδαστικά λέει η τραγουδίστρια, μπασίστρια και ιδρυτικό μέλος των θρυλικών Sonic Youth, Kim Gordon, στην αυτοβιογραφία της που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες.
 
Εκτός από τις βολές εναντίον της DelRey όμως, η Gordon, η οποία υπήρξε στενή φίλη με τον Kurt Cobain, πιάνει στο στόμα της και την Courtney Love κατηγορώντας την ευθέως ότι τον κρατούσε απομονωμένο από τους πάντες. Εκεί όμως που πραγματικά δίνει τα ρέστα της είναι όταν φτάνει στον Billy Corgan όταν οποίο αποκαλεί "κλαψιάρη" και τους Smashing Pumpkins "oύτε πανκ, ούτε ροκ". Πολύ θα θέλαμε να ξέρουμε την αρχική αντίδραση αυτού του τόσο εγωπαθούς ανθρώπου όταν θα το διαβάσει.
 
Το βιβλίο της Kim θα έχει τον τίτλο "Girl in a Band" και θα βρίσκεται σύντομα στα ράφια των βιβλιοπωλείων.  
 
 

{youtube}Y21VecIIdBI{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured