Αναστασία Τουρούτογλου

Δεν βλέπουμε να το γλιτώνει το μπλέξιμο ο Jay Z..
 
Σύμφωνα με σημερινές πληροφορίες ένας 21χρονος ράπερ από το Νew Jersey κατέθεσε μήνυση εναντίον του απαιτώντας από αυτόν να προχωρήσει σε τεστ πατρότητας προκειμένου να αποδειχθεί στο δικαστήριο πως είναι ο βιολογικός του πατέρας. 
 
Ο νεαρός λέγεται Rymir Satterthwaite και ισχυρίζεται ότι η μητέρα του είχε μία περιπέτεια με τον Jay Z στις αρχές της δεκαετίας του '90 αλλά ότι ο τελευταίος αποφεύγει συστηματικά να υποβληθεί σε εξέταση DNA.
 
Το NYDN αναφέρει πως ο Satterthwaite, η οικογένεια του και η νομική τους σύμβουλος είχαν κάνει όλες τις απαραίτητες νομικές κινήσεις και το 2010 όταν το δικαστήριο είχε απορρίψει το αίτημα τους καθώς οι δικηγόροι του Jay Z ισχυρίστηκαν πως εκείνο το διάστημα ο διάσημος μουσικός ζούσε στο Μανχάταν και όχι στο New Jersey. 
 
Tώρα η υπόθεση φαίνεται πως θα πάρει ξανά τον δρόμο προς το δικαστήριο αφού ο Satterthwaite και η δικηγόρος που τον εκπροσωπεί σκοπεύουν να βασιστούν στο γεγονός ότι το παραπάνω επιχείρημα είναι τελείως αβάσιμο και ότι δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα τρικ του γνωστού ράπερ προκειμένου να αποφύγει να αναλάβει τις ευθύνες του. 
 
Πάντως έτσι την είχε πατήσει και ο Jagger κάποτε με την υπόθεση εκείνης της Βραζιλιάνας και τελικά σήμερα με τον γιο του είναι αυτοκόλλητοι.
 
 
 

{youtube}0UjsXo9l6I8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured