Δελτίο Τύπου

sepulturafd

Έχοντας φτάσει αισίως στα 27 χρόνια ζωής και αφού ανακάλυψαν ένα νέο είδος από μόνοι τους, οι Sepultura έχουν επηρεάσει δύο γενιές από νεότερες μπάντες και τελικά έχουν αποδείξει ότι είναι ένα θεμελιώδες κεφάλαιο στον σκληρό ήχο παγκοσμίως, το οποίο ούτε το προσπερνάς εύκολα αλλά ούτε το ξεχνάς κι εύκολα.  Ακόμη και αν πέρασαν δύσκολες στιγμές και πολλοί τους θεωρούσαν χαμένη υπόθεση, μετά από συνεχόμενες αλλαγές στη σύνθεση τους, αλλαγές σε δισκογραφικές εταιρίες, τεράστιες αλλαγές στον παγκόσμιο μουσικό χάρτη, δεν το βαλανε ποτέ κάτω, δεν διάλεξαν ποτέ τον εύκολο δρόμο και ακολουθώντας πάντα το δικό τους μονοπάτι, επανέκαμπταν πάντα πιο δυνατοί από ποτέ, όπως θα εμφανιστούν και στο κλαμπ του Μύλου στη Λάρισα, την Πέμπτη 31 Μαϊου. Πιο δυνατοί από ποτέ!!!
Μπαίνοντας στο 2011 το συγκρότημα υπέγραψε καινούργιο συμβόλαιο με την Nuclear Blast, έδωσε ένα τρομερό live για φιλανθρωπικό σκοπό με την βραζιλιάνικη ορχήστρα Experimental de Repertório και επέστρεψε δυναμικά πίσω στις ρίζες του ηχογραφώντας ένα νέο άλμπουμ το οποίο ανοίγει ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία της μπάντας. Με την κυκλοφορία του “Kairos” ο Andreas Kisser και οι συνεργάτες του έδειξαν πόσο εύκολο είναι γι αυτούς να συνδυάσουν την απόλυτη κτηνωδία του “Beneath The Remains” και του θρυλικού “Arise” με το μοντέρνο αλλά thrashy και εξαιρετικά ρυθμικό στυλ κλασσικών δίσκων τους όπως το “Chaos A.D.” και το “Roots” (περιλαμβάνοντας επίσης διάφορα παραδοσιακά κρούστα) χωρίς να ακούγονται όλα κονσερβοποιημένα και υπό έλεγχο αλλά αντιθέτως εξαιρετικά φρέσκοι και πεινασμένοι, στα γνωστά τους λημέρια.
Όπως και οι προηγούμενες δουλειές τους έτσι και το “Kairos” ηχογραφήθηκε στα Trauma Studios στο Sao Paulo, της Βραζιλίας. Την παραγωγή του άλμπουμ ανέλαβε ο  Roy Z. (JUDAS PRIEST, HALFORD, BRUCE DICKINSON, HELLOWEEN etc.) ο οποίος χωρίς καμία αμφιβολία παρουσίασε με την μπάντα μια υπέροχη δουλειά, αφού ο δίσκος όταν τον ακούς σου δίνει την εντύπωση ότι είναι η συνέχεια του “Roots”.
Για το πλούσιο παρελθόν τους ότι και να πούμε θα είναι λίγο και το ξέρουμε και όλοι λίγο πολύ. Ένα από τα απόλυτα highlight heavy metal συγκροτήματα, οι Βραζιλιάνοι thrashers Sepultura, ίσως η μεγαλύτερη μεταλ μπάντα που έχει εμφανιστεί ποτέ στη Λάρισα, έρχεται για πρώτη φορά στην πόλη. Η αξία τους παραμένει αναλλοίωτη και τα τραγούδια που έχουν γράψει είναι τόσο διαχρονικά, ώστε όπου παίζουν δημιουργείται πανικός από τους πολυάριθμους οπαδούς τους. Η προπώληση των εισιτηρίων για την συναυλία της χρονιάς συνεχίζεται και οι ρυθμοί έχουν ανέβει.   Είναι βέβαιο ότι θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε ανελέητο headbanging υπό τους ρυθμούς των all-time classics "Arise", "Refuse/Resist", "Inner Self" και τόσων άλλων. Περισσότεροι από 20 εκατομμύρια άνθρωποι που έχουν αγοράσει τους δίσκους τους δεν μπορεί να κάνουν λάθος... Μαζί τους οι ανερχόμενοι thrashers Hammercult από το Ισραήλ και η έκπληξη της βραδίας, οι δικοί μας ‘ Hidden in the Basement, σε μια τριπλέτα σκέτο δυναμιτη!
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 20 ΕΥΡΩ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ, 25 ΕΥΡΩ ΤΑΜΕΙΟ
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
ΛΑΡΙΣΑ:
• Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου, Παπαναστασίου 57, 2410 549 326
• Βενέδικτος Στόλλας, Παπαναστασίου 53, 2410 531 230
• Rock Music Store, Κοραή 34, 2410 283 919
• Fon Music, Δήμητρας 30, 2410 254 407

ΒΟΛΟΣ:
• Wizard Bar, Χατζηαργυρη 6 & Ιάσωνος
• Ελέφαντας Coffee Bar, Οικονομάκη 70Α
ΤΡΙΚΑΛΑ:
• Δισκορυχείο, Καρανάσιου 5, 24310 77 559
ΚΑΡΔΙΤΣΑ:
• Δισκορυχείο, Αζά 15, 24410 74 546
ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ 20:45
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21:30
Support acts: Hammercult
Hidden in the Basement                   
Μύλος Club, Λάρισα
Γεωργιάδου 53, Λάρισα
Πληροφορίες: 2413008226

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured