Δελτίο Τύπου

 Dance-Arena-5_WEB

Τη Δευτέρα 11 Ιουνίου, το Six D.O.G.S. μεταμορφώνεται, από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ, σε φεστιβαλικό προθάλαμο με warm up party, Q&A session και Exhibition αφιερωμένα στο μεγαλύτερο φεστιβάλ της ΝΑ Ευρώπης!

Η βραδιά θα ξεκινήσει με Q&Α session με τον Bojan Boscovic, βασικό διοργανωτή του Exit Festival, στο οποίο θα συμμετέχουν οι Planet οf Zeus και Nikonn, τα δύο σχήματα που θα «εκπροσωπήσουν» φέτος την ελληνική σκηνή από το χώρο του stoner rock και της electronica αντίστοιχα.

O Bojan Boscovic, ένας από τους τρεις φοιτητές που οραματίστηκε και έκανε πραγματικότητα το Exit Festival, ως ένδειξη διαμαρτυρίας στο καθεστώς Μιλόσεβιτς, θα μοιραστεί τις εμπειρίες του, σε μία ανοιχτή συζήτηση με τους δημοσιογράφους και το κοινό, σχετικά με πώς ένα φεστιβάλ στη Σερβία καταφέρνει να βραβευτεί και να γίνει ένα από τα καλύτερα σε όλη την Ευρώπη.

Θα ακολουθήσει πάρτι με την dream team της Αθηναϊκής νύχτας (και μέρας),  Φώτη Βαλλάτο (Lifo), Σπύρο Παγιατάκη (Best Radio), Παναγιώτη Μένεγο (Laternative).

Παράλληλα, στον εκθεσιακό χώρο του Six D.O.G.S. θα εκτίθεται το δημιουργικό υλικό του Exit από την πρώτη χρονιά μέχρι σήμερα, αλλά και video υλικό με αποσπάσματα από το Main Stage, την Dance Arena, το  Exit Village, τις όχθες του Δούναβη, το φρούριο… δίνοντάς μας ένα μικρό δείγμα της φεστιβαλικής εμπειρίας για την οποία τόσο πολύ φημίζεται το Exit.

Πρόγραμμα:

Q & A με τον Bojan Boscovic | 19.00 - 20.00 | Gig Space
Λόγω περιορισμένης χωρητικότητας θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Δηλώστε συμμετοχή στην Ανοιχτή Συζήτηση (Q&A session) στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Exit Warm Up Party | 20.30-end | The Bar
DJ set w/ Φώτης Βαλλάτος (Lifo), Σπύρος Παγιατάκης (Best Radio), Παναγιώτης Μένεγος (Laternative)

Exit Exhibition | 19.00 – end | Project Space
Έκθεση εικαστικού υλικού και βίντεο

SIX D.O.G.S.
(Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι)

Είσοδος Ελεύθερη


EXIT FESTIVAL | 12-15 ΙΟΥΛΙΟΥ
Petrovaradin Fortress, Νόβι Σαντ, Σερβία

Το Exit Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ της ΝΑ Ευρώπης, αποτελεί ένα από τα πιο φημισμένα open air φεστιβάλ του παγκόσμιου μουσικού χάρτη και ένα από τα αγαπημένα του ελληνικού κοινού! Για πρώτη φορά φέτος, οι έλληνες fans έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν το εισιτήριο τους σε προνομιακή τιμή κατευθείαν από την Ελλάδα και να απολαύσουν μία μοναδική φεστιβαλική εμπειρία, μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά, στη γειτονική Σερβία!

Από τις 12 έως τις 15 Ιουλίου -στο ιστορικό φρούριο Petrovaradin, χτισμένο στις όχθες του ποταμού Δούναβη, με εκπληκτική θέα πάνω από την πόλη του Νόβι Σαντ-  το Exit θα φιλοξενήσει πάνω από 500 καταξιωμένους αλλά και ανερχόμενους καλλιτέχνες από κάθε μουσικό χώρο και κάθε σημείο της γης! Στα 20 stage του φεστιβάλ, εκτός από τις μουσικές σκηνές, το κοινό έχει την ευκαιρία να βρεθεί σε χώρους διαλέξεων, ταινιών, performance και να «αράζει» σε chill out zones και VIP areas.

Επί 4 ολόκληρες ημέρες, οι συναυλίες και ο χορός διαρκούν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ η μαγευτική ατμόσφαιρα του μεσαιωνικού κάστρου, η ενέργεια του Exit village (το κάμπινγκ-meeting point του φεστιβάλ, στις όχθες του Δούναβη, όπου το πάρτι δεν σταματά ποτέ!) αλλά και η ιδιαίτερη ομορφιά του Novi Sad, συμπληρώνουν την όλη εμπειρία και κατατάσσουν το Exit στο χάρτη με τους κορυφαίους καλοκαιρινούς φεστιβαλικούς προορισμούς!

Line up 2012:
Guns N’ Roses, Duran Duran, New Order, Erykah Badu, Plan B, AVICII, Richie Hawtin, Gossip, Wolfmother, Luciano, Laurent Garnier LBS, Knife Party, Miss Kittin, Hercules & Love Affair, The Toy Dolls, Skindred, Little Dragon, Felix Da Housecat, Totally Enormous Extinct Dinosaurs, Azari & III, Buraka Som Sistema, Sneaky Sound System, Claude Von Stroke, Netsky & MC Dynamite, Goldie & SP:MC, Jacques Lu Cont, Art Department, Maceo Plex, Borgore, Reboot live, Thieves Like Us, Brodinski, Kenny Larkin, Drumsound & Bassline Smith & MC Dynamite, Robert Dietz, Citizens!, D.R.I., When Saints Go Machine, Eats Everything, Tobi Neuman b2b Geddes, Benoit & Sergio, Maayan Nidam, Street Dogs, Space Dimension Controller, George FitzGerald, Sigha, Lone, Pariah, Teengirl Fantasy live, The Chain, Locked Groove, Nikonn, The Tapeaters, DAT Politics, Franz + Shape, Detachments, A Terrible Splendour, Christian Strobe.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
4ημερο εισιτήριο (1-31 Μαΐου) : 74 ευρώ
4ημερο εισιτήριο (από 1η Ιουνίου έως 12 Ιουλίου): 110 ευρώ
Exit Village (Camping) Pass (από 1η Μαΐου): 25 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων: Ticket House | www.ticketarena.grwww.ticketpro.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured