Δελτίο Τύπου

pyra

Οι Pyramidos, το γνωστό Ιαπωνικό συγκρότημα με τις Βαλκανικές ethnic επιρροές, εμφανίζονται για πρώτη φορά ζωντανά στην Ελλάδα, αυτήν την Τετάρτη 30 Μαϊου, στο Second Skin! (Πλατεία Αγίων Αναργύρων, Ψυρρή, Αθήνα).

Οι Pyramidos έγιναν γνωστοί στην χώρα μας από το διαδίκτυο και συγκεκριμένα όταν αναρτήθηκαν το 2011 στο youtube διάφορα βίντεό τους, που τους δειχνουν να ερμηνεύουν παλιές ελληνικές επιτυχίες! Μεταξύ τους και μια εξωτική εκτέλεση του «σήκω χόρεψε κουκλί μου» αλλά και του "Τσουκουλάτα", με την Mοmo-chan στα φωνητικά. Από το διαδίκτυο, τα βίντεο αυτά βρήκαν το δρόμο τους στην Ελληνική τηλεόραση και σε αρκετές εκπομπές, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο κοινό, που λατρεύει το πάντρεμα της Βαλκανικής Ethnic μουσικής, με την εξωτικότητα της Ιαπωνίας!

O βασικός πυρήνας του συγκροτήματος, είναι οι Yoicchi (Κλαρινέτο), Rodehihi (Κιθάρα, Μαντολίνο), Qucyu Shinshi (Τουμπερλέκι), Kei Saitoh (Τύμπανο, κρουστά) και Kattsu (Μπάσο).

H ζωντανή εμφάνιση, ξεκινά στις 21.30 και η είσοδος είναι 10 ευρώ.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30 με DJ Set από τις ομάδες Lolli(k)pop & Oshare Play! που είναι και οι χορηγοί επικοινωνίας της βραδιάς!

- Περισσότερα για τους Pyramidos -
www.pyramidos.net
www.myspace.com/pyramidos
www.facebook.com/pages/Pyramidos/166016380123616

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured