«Ποτέ δεν είχαμε λεφτά
αν δεν πετύχαινα στο rap, τότε θα μπαίναμε στην τράπεζα
τώρα είν' όλοι fans, τώρα μισούν που τα κατάφερα, τους έδωσα δουλειές
φέτος νόμιζαν ότι θα 'παιζα»

Ο εναλλακτικός Τύπος δεν αγαπά τον Snik και το mainstream χιπ χοπ προφίλ του, που σε πολλούς δεν φαίνεται παρά ως ένα επικαιροποιημένο αναμάσημα όσων έκαναν κάποτε οι Goin' Through. Όμως, αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, είναι ίσως ο δημοφιλέστερος Έλληνας ράπερ σήμερα, ανάμεσα στη νεολαία που ακούει τους ίδιους εκείνους ήχους για τους οποίους μαλλιάζει η γλώσσα του Δημήτρη Λιλή σε κάθε Incoming (όπως χθες, καλή ώρα, δείτε εδώ). Ως ηγέτης άλλωστε της εγχώριας trap τάσης άνοιξε πρόσφατα και την πρώτη συναυλία του 6ix9ine στην Αθήνα, γενόμενος πράγματι δεκτός με ενθουσιασμό από το δικό του κοινό.

Όπως και διάφορα αμερικανικά ινδάλματα του trap ήχου, έτσι και ο Δημήτρης Γιαννούλης ξεκίνησε ως εγχώριο ιντερνετικό φαινόμενο πίσω στο 2012, μπαίνοντας έπειτα στην επίσημη δισκογραφία και φτάνοντας σε ένα μεγάλο χιτ με το "DAB" του 2016, ντουέτο με τον Υποχθόνιο.

Τώρα, επιστρέφει με ένα καινούριο τραγούδι ονόματι "Gangsta", σε συνεργασία με τον Άντονι Μελάς, τον Κύπριο ράπερ που ως A.M. SNiPER έχει ήδη κάνει ένα μικρό διεθνές όνομα: μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας και το επίσημο βιντεοκλίπ, ένα ταινιάκι μικρού μήκους σκηνοθετημένο από τον Γιώργο Μπενιουδάκη.

O Snik βρίσκεται πλέον στο ενεργητικό της Minos-EMI/Universal και, καθώς φαίνεται, το "Gangsta" αποτελεί πρώτη «γεύση» από κάποιο άλμπουμ που ετοιμάζει για λογαριασμό της νέα του δισκογραφικής.

{youtube}nMZ1cTPoMnE{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured