«Κάθε Σεπτέμβρη θα γυρνάς απ' το χωριό σου
και μόνο απ' τα άσπρα μέρη κάτω απ’ το μαγιό
θα αναγνωρίζω το κορμάκι το δικό σου
που τους χειμώνες το κοιτάζω μόνο εγώ»

Το "Κάθε Σεπτέμβρη" γράφτηκε από τον Φοίβο Δεληβοριά για τον δίσκο Χάλια του 1998, όπου και «στριμώχτηκε» ανάμεσα σε δύο μεγάλες επιτυχίες, τη "Γυναίκα Του Πατώκου" και το "Θέλω Να Σε Ξεπεράσω".

Πέρυσι, στην Ταράτσα του Φοίβου στην Ιερά Οδό, η Δήμητρα Γαλάνη -καλεσμένη στο πρόγραμμα- τραγούδησε με μια διαφορετική προσέγγιση το τέλος του καλοκαιριού που σηματοδοτούν οι στίχοι. Στη συνέχεια, με πλοηγό αυτήν την ερμηνεία, στήθηκε μια νέα στούντιο εκτέλεση, με καινούρια ενορχήστρωση επιμελημένη από τον Δεληβοριά και την ορχήστρα της Ταράτσας.

Την εκτέλεση αυτή μπορείτε λοιπόν να ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης, καθώς αναλαμβάνει και επισήμως το promo για το νέο άλμπουμ του Δεληβοριά Η Ταράτσα Του Φοίβου, το οποίο κυκλοφορεί σε CD και ψηφιακά από τη Feelgood, περιλαμβάνοντας 20 τραγούδια από τις παραστάσεις του 2017. 

Εντωμεταξύ, η Ταράτσα συνεχίζει και φέτος: εδώ μπορείτε να βρείτε τι έγραψε ο Χάρης Συμβουλίδης για την πρεμιέρα, ενώ εδώ θα ενημερωθείτε για το υπόλοιπο πρόγραμμα του Σεπτέμβρη.

{youtube}LygpWJKcHos{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured