news.team

φωτογραφία: Δημήτρης Καπάνταης

Μια δεκαετία συμπληρώνεται φέτος από το ντεμπούτο Eleven The Hard Way, που έδωσε το έναυσμα για μια ξέφρενη πορεία, στην οποία οι Planet Of Zeus αναδείχθηκαν σε μία από τις πλέον επιτυχημένες μπάντες στο εγχώριο rock στερέωμα -προσελκύοντας χιλιάδες κόσμου στα live και αποκτώντας σημαντικό πάτημα στο εξωτερικό.

Η συνθήκη είναι λοιπόν ιδανική για την πρώτη τους ζωντανή ηχογράφηση. Σύμφωνα με μήνυμα που λάβαμε από τον Πλανήτη Δία, η προγραμματισμένη τους ανοιξιάτικη συναυλία στο Gagarin (Σάββατο 12 Μαΐου) θα δώσει υλικό για το πρώτο τους live άλμπουμ.

Όπως σημειώνει η μπάντα, στόχος είναι «να καταγράψουμε και να σας παραδώσουμε, επιτέλους, αυτό το οποίο εμείς ονομάζουμε "ένα ωραίο rock βράδυ". Σας θέλουμε για ακόμη μια φορά δίπλα μας. Πιο πολλούς. Πιο φωνακλάδες παρά ποτέ». Και προτρέπουν τους fans να δώσουν το παρών σε μία ακόμα σελίδα «πλανητικής» ιστορίας, αποδεικνύοντας ότι «ένα live album δεν είναι απλά μια ρομαντική ανάμνηση, η οποία περιφέρεται αποπροσανατολισμένη στην εποχή των video singles, αλλά ανάγκη και γιορτή».

Η προπώληση έχει ξεκινήσει μέσω viva αλλά και σε φυσικά σημεία, με τα πρώτα 100 εισιτήρια να βρίσκονται σε προνομιακή τιμή 10 ευρώ -στη συνέχεια θα κοστίζουν 12 ευρώ.

{youtube}CfGvtZoDkBk {/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured