news.team

Η Spider Music της στιχουργού Ευανθίας Μάγνη μπήκε με το δεξί στον πονεμένο τα τελευταία χρόνια χώρο της δισκογραφίας και πέτυχε να συζητηθεί αρκετά, καθώς σε αυτήν βγήκαν οι πρόσφατες δουλειές δημοφιλών καλλιτεχνών (Γιώργος Νταλάρας, Θάνος Μικρούτσικος, Γλυκερία, Ορφέας Περίδης).

Τώρα, όμως, η διοίκηση της δισκογραφικής βρίσκεται αντιμέτωπη με κατηγορίες για απάτη, και μάλιστα από επώνυμους ανθρώπους, σχετιζόμενους χρόνια με το ελληνικό τραγούδι.

Ο συνθέτης Νότης Μαυρουδής, για παράδειγμα, μίλησε για ασυνέπεια στα ραντεβού και για πλήρη αδιαφορία της Ευανθίας Μάγνη ως προς τις οικονομικές υποχρεώσεις που την αφορούσαν, ενώ ο κινηματογραφιστής και δημοσιογράφος Αντώνης Μποσκοΐτης -ο οποίος ήταν να αναλάβει ρόλο παραγωγού στο label- δηλώνει «Της ζήτησα να μου πει κάθε πότε θα πληρώνονται οι μουσικοί και μου απάντησε "αυθημερόν"! Εννοείται πως μέχρι σήμερα δεν έχει πληρωθεί κανένας μουσικός, ούτε το στούντιο».

Οι δηλώσεις τους, όπως και άλλων επωνύμων (π.χ. του γνωστού σκηνοθέτη Νίκου Σούλη ή του ερμηνευτή/συνθέτη Ζαχαρία Καρούνη), παραθέτονται με λεπτομέρειες σε ρεπορτάζ της Μαριάνθης Πελεβάνη για το TVXS, το οποίο και μπορείτε να βρείτε ολόκληρο εδώ. Σύμφωνα μάλιστα με τα λεγόμενα του Σούλη, ακούγεται ότι ήδη ο Θάνος Μικρούτσικος και ο παραγωγός Ηλίας Μπενέτος έχουν προχωρήσει σε αγωγή εναντίον της Ευανθίας Μάγνη.

Η Spider Music, από την πλευρά της, απάντησε με μήνυμα το οποίο κοινοποίησε στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, χαρακτηρίζοντας το TVXS «αμφιλεγόμενο site», τονίζοντας πως όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα υποκινήθηκαν από ανθρώπους που θέλουν να βλάψουν την εταιρεία και προειδοποιώντας ότι άμεσα θα καταθέσουν μηνύσεις. Ολόκληρο το μήνυμα έχει ως εξής:
«Η Spider Music ανακοινώνει ότι δημοσίευμα που κυκλοφόρησε σήμερα σε αμφιλεγόμενο site δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα όλο το δημοσίευμα είναι υπό την καθοδήγηση συγκεκριμένων ανθρώπων που σκοπό έχουν να βλάψουν την εταιρία μας.
Σήμερα θα καταθέσουμε μηνύσεις στους αναφερόμενους προς την εταιρία μας έναν προς έναν !
Στοιχεία για τον καθένα θα προσκομίσουμε στην Ελληνική δικαιοσύνη !
Απορίας άξιο ότι αναφέρονται σε εμάς άτομα που δεν είχαν ποτέ σχέση μαζί μας !».

{youtube}DLRTJbIjpgo{/youtube}

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured