Στην πρωινή συχνότητα του Pepper 96,6 βρέθηκε πριν λίγο η Μόνικα, δίνοντας μια πολύ επίκαιρη συνέντευξη στον Γιάννη Νένε και τη Βαρβάρα Σαββίδη, στον απόηχο των σχολίων που προκάλεσε η δημοσίευση του νέου της τραγουδιού "Στάλα".

Σε αυτήν, η τραγουδοποιός αποδέχτηκε τις συγκρίσεις της "Στάλας" με τα κομμάτια της Αλίκης Βουγιουκλάκη, σχολιάζοντας ότι «της έχουν γράψει καταπληκτικές μελωδίες» και ότι γενικά τα τραγούδια εκείνης της εποχής βγάζουν μια θετικότητα.

Και συνέχισε λέγοντας ότι σε αυτήν τη θετικότητα στόχευε και η ίδια: «Αυτό ήθελα με τη Στάλα, να πάω κόντρα σε αυτό που συμβαίνει, να καταπολεμήσω τη μιζέρια, να βγάλω μια θετικότητα, να τα δούμε όλα πιο χαλαρά, χωρίς όμως να θέλω να κοροϊδέψω. Ήταν κάτι πολύ ειλικρινές και πολύ αληθινό».

Το επόμενο (ελληνικό και πάλι) τραγούδι σχεδιάζεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, ο δε δίσκος είναι να βγει τον Δεκέμβρη από την Panik Oxygen. Υπάρχει μάλιστα και νέος αγγλόφωνος δίσκος στα σκαριά, ο οποίος αναμένεται για το Πάσχα του 2018.

Στον ελληνόφωνο δίσκο, αποκάλυψε, θα υπάρχουν ακόμα 3 μπαλάντες, αλλά και 1 ζεϊμπέκικο. Το οποίο σκόπευε να τραγουδήσει η ίδια, είπε, όμως πλέον έχει τρομάξει από το κύμα αντιδράσεων κατά της "Στάλας". «Ίσως το τραγουδήσει ένας τύπος που γνώρισα στην Ικαρία», συμπλήρωσε.

Στην εκπομπή ακούστηκε βέβαια η "Στάλα", με το υπόλοιπο υλικό να προέρχεται από τον μέχρι τώρα κατάλογο της Μόνικα ("Over The Hill", "Yes I Do", "Shake Your Hands", "Secret In The Dark", "1000 Miles Of Ocean"), ακούστηκε δε και το original mix της συνεργασίας με τον Γάλλο DJ και παραγωγό ηλεκτρονικής μουσικής Yuksek "Make It Easy".

{youtube}3jBgHeRJKEQ{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured