news.team

Τη μάθαμε πριν λίγα χρόνια από το YouTube, χάρη σε μια πολύ όμορφη διασκευή στο μικρασιάτικο "Θα Σπάσω Κούπες", και από τότε το όνομά της συζητιέται όλο και πιο πολύ ανάμεσα σε όσους παρακολουθούν το ελληνικό τραγούδι -δεν είναι άλλωστε τυχαία πως, πολύ πρόσφατα, την είδαμε να συμμετέχει και στον πολύ επιτυχημένο Ερωτόκριτο του Δημήτρη Μαραμή, στο Ίδρυμα Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος (εναλλακτική σκηνή Λυρικής Σκηνής).

Ο λόγος για τη Μαρίνα Σάττι, τη νεαρή τραγουδοποιό και ηθοποιό από το Ηράκλειο της Κρήτης με την ελληνο-σουδανική καταγωγή, η οποία λάνσαρε αυτές τις μέρες το βιντεοκλίπ για ένα νέο τραγούδι ονόματι "Μάντισσα": μπορείτε να το παρακολουθήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο.

Τους στίχους και τη μουσική στη "Μάντισσα" υπογράφει η ίδια η Σάττι, σε μια συνεργασία-έκπληξη με τον Μέθυσο από τους Stavento (κατά κόσμον Μιχάλη Κουινέλη). Σύμφωνα με πληροφορίες, το τραγούδι αυτό εγκαινιάζει τη συνεργασία της με τη 314 Records, το νέο δηλαδή digital label του Antenna Group. 

Η "Μάντισσα" έκανε μια μικρή θραύση το Σαββατοκύριακο στα ελληνικά social media, αφού πολλοί -επαγγελματίες του χώρου, μα και απλοί μουσικόφιλοι- πόσταραν το βιντεοκλίπ και σχολίασαν (θετικά κυρίως, ορισμένοι μόνο αρνητικά) περί του τραγουδιού και της περίπτωσης Σάττι γενικότερα.

{youtube}oPX43SfFu0A{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured