news.team

Σε συνεργασία με την εταιρία διοργάνωσης συναυλιών Prospero, ο Φοίβος Δεληβοριάς διοργανώνει τους Πρώτους Αγώνες Τραγουδιού «Ταράτσας», ενόψει των ομώνυμων παραστάσεών του στο 13-15 της Ιεράς Οδού (Γκάζι, δίπλα στο μετρό Κεραμεικός), οι οποίες ξεκινούν 7 Ιουνίου και θα γίνονται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, ώρα 21.00, όλον τον Ιούνιο και Ιούλιο και ξανά τον Σεπτέμβρη.

Τη σκηνοθετική επιμέλεια έχει ο Άγγελος Τριανταφύλλου, ενώ τα κείμενα αποτελούν συνεργασία του δημοφιλούς τραγουδοποιού με τον Σπύρο Γραμμένο και τον Κώστα Μανιάτη. Στην πρεμιέρα 7-8 Ιουνίου, τον Φοίβο Δεληβοριά θα πλαισιώσει η Νατάσσα Μποφίλιου, μαζί με τους Θάνο Αλευρά και Λάμπρο Φίσφη.

Με διορία λοιπόν μέχρι (και) τις 22 Μαΐου, καλούνται όσοι νέοι συνθέτες-τραγουδοποιοί θα ενδιαφέρονταν να συμμετάσχουν, να στείλουν ένα ή δύο τραγούδια τους στην e-mail διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., απαραιτήτως σε μορφή mp3, με ένα συνοδευτικό βιογραφικό κείμενο.

Τα τραγούδια κατόπιν θα ακούσει μια προκριματική επιτροπή αποτελούμενη από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς Κυριακή Αιλιανού, Δημήτρη Βραχνό, Ελένη Γιαννοπούλου, Έφη Κουφοπούλου, Όλγα Λασκαράτου, Χρήστο Παπαμιχάλη, Ξενοφών Ραράκο & Βάσια Ρεντούμη.

Ακολούθως, όσοι προκριθούν από αυτήν τη διαδικασία, θα κληθούν σε ζωντανή ακρόαση στην Ταράτσα (Ιερά Οδός 13-15), τη Δευτέρα 29 Μαΐου και ώρα 14.00. Εκεί θα παίξουν ενώπιον μιας άλλης κριτικής επιτροπής, την οποία θα αποτελούν οι:

Μαρία Βουμβάκη
Δήμητρα Γαλάνη
Φοίβος Δεληβοριάς
Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Άγγελος Παπαδημητρίου
Κατερίνα Σταματάκη
Άγγελος Τριανταφύλλου

Θα επιλεγούν τα 24 καλύτερα τραγούδια ή συνθέσεις και σε κάθε διήμερο της «ΤΑΡΑΤΣΑΣ» θα διαγωνίζονται από δύο δημιουργοί.

Την τελευταία βραδιά οι 12 νικητές θα κλείσουν τη σεζόν της «ΤΑΡΑΤΣΑΣ» με έναν μεγάλο αγώνα σε μια μουσική γιορτή με πολλές εκπλήξεις. Οι 3 πρώτοι θα βραβευτούν μεταξύ άλλων και με άμεση κυκλοφορία και ραδιοφωνικές μεταδόσεις του τραγουδιού τους.

{youtube}fKWC4Tn4KXg{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured