Αναστασία Τουρούτογλου

Πέρισυ το καλοκαίρι, το Cavo Paradiso της Μυκόνου δεν άφησε κανέναν να αμφισβητεί ότι παραμένει ένα από τα πιο «δυνατά» clubs του πλανήτη, καταφέρνοντας να φέρει στην Ελλάδα της Κρίσης ονόματα της εμβέλειας των Armin Van Buuren, Fatboy Slim, Oliver Heldens και Marcell Dettmann.

Καθώς φαίνεται, όμως, το περίφημο club έχει ακόμα μεγαλύτερα σχέδια για τη σαιζόν που ξεκινά, ερχόμενο να συμβάλλει τη δική του ηλεκτρονική πινελιά στο πιο «καυτό» συναυλιακό καλοκαίρι που θυμάται η χώρα μας, ύστερα από τις περιπέτειες στις οποίες μπήκε το 2009.

cavo-300.jpg

Οι ανακοινώσεις των πρώτων ονομάτων, τρανταχτές: ο David Guetta, o Paul Van Dyk, ο Sven Väth, ο Richie Hawtin έχουν ήδη κλείσει για εμφανίσεις στο Cavo Paradiso.

Και δεν είναι οι μόνοι.

Παρότι θα ανακοινωθούν κι άλλα ονόματα στη συνέχεια, ήδη οι υπόλοιποι του line-up αρκούν για να προξενήσουν εντύπωση και να τραβήξουν τους δικούς τους fans στη Μύκονο: Benny Benassi, Steve Aoki, Bob Sinclar, Cedric Gervais, Alesso, Axwell, Fedde Le Grand, Ingrosso, Loco Dice, Marco Carola, Martin Solveig, Nicky Romero, Robin Shulz, Ruby Rose, Solomun και Tujamo, συμπληρώνουν την πρώτη 20άδα των ανακοινώσεων.

{youtube}Yc2XgOINqRo{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured